Kjøller Ejendomme

Kjøller Ejendomme A/S er et ejendomsselskab startet i 2015 af Anne Mette Frost og Magnus Kjøller med fokus på at investere i samt udvikle små og mellemstore ejendomsprojekter primært i Aalborg. Fokus ligger skarpt rettet på den høje kvalitet, uanset om der er tale om enkelte, renoverede lejligheder, hele ejendomme eller nybyggeri.

Fra 2015 til begyndelsen af 2023 er virksomhedens portefølje vokset til en estimeret værdi på mere end 500 millioner kroner med mere end 200 boligenheder og en håndfuld erhvervslejemål.

I forbindelse med at Kjøller købte partner og medejer Anne Mette Frost ud i februar 2020, blev selskabet omdøbt fra Frost & Kjøller Ejendomme A/S til Kjøller Ejendomme A/S.

Hos Kjøller Ejendomme er det ultimative mål at lejerne er glade og tilfredse. Der lægges stor vægt på, at ejendomsporteføljen afspejler den kvalitet og seriøsitet, som virksomheden selv står for.

Såfremt der skulle være interesse i at finde et lejemål, kan nedenstående links være til hjælp.

Generelle henvendelser:
Skriv dig på interesselisten og få direkte besked, når der opstår har et ledigt lejemål, der matcher dine ønsker og behov. Udfyld formularen her, hvis du har en generel henvendelse.

Specifik ejendom:
Ønsker du at bo i et specifikt boligområde kan du også tilmelde dig en konkret interesseliste kun for dette område. Se alle ejendomme her, hvor der vil være et link til de specifikke interesselister, når du “læser mere”.

Nyheder:

Medieomtale:Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev

Om investeringen

Investerede i juli 2015.
Erhvervet fuldt ejerskab februar 2020

Stiftere

Magnus Kjøller

Hjemmeside

kjoellerejendomme.dk

Social media