Kjøller Ejendomme A/S bygger parcelhus til udlejning

1. februar 2021Der kan nu sættes flueben ved det seneste byggeprojekt i Kjøller Ejendomme A/S, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi for første gang har bygget et parcelhus til udlejning.

Huset er et 3-værelses typehus beliggende i naturskønne omgivelser i Uggerhalne lidt uden for Aalborg. Parcelhuset skiller sig ud fra vores eksisterende ejendomsportefølje, der primært består af lejligheder, rækkehuse og punkthuse.

Planerne om at bygge på matriklen opstod, da vi på kontoret modtog flere henvendelser fra folk, der spurgte ind til muligheden for at leje sig ind i et almindeligt parcelhus.

For otte måneder siden tog vi så dialogen internt og blev enige om, at det var en efterspørgsel fra potentielle lejere, som vi gerne ville efterkomme i fremtiden.

Nu er det så en realitet, at Kjøller Ejendomme A/S har bygget sit første parcelhus, og vi glæder os til at se, hvor stor interessen bliver for denne type ejendom. Fremadrettet vil vi evaluere på projektet og se på muligheden for at igangsætte flere lignende byggerier af huse, der kan supplere vores eksisterende portefølje.

Hent vores gratis tjekliste til ejendomsinvesteringer

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev