Kjøller Ejendomme udvider porteføljen med nye boliger i Hjallerup

2. maj 2024Kjøller Ejendomme har pr. 1. maj 2024 overtaget 10 ét-plans boliger beliggende på Markedsbakken i Hjallerup. Boligerne blev opført i 2023 af Restate Group og markerer Kjøller Ejendommes indtræden i Hjallerup-området.

Hjallerup har de seneste par år oplevet en stor befolkningstilvækst, hvor specielt børnefamilier har fundet byen attraktiv med alt, hvad den har at byde på.

"Erhvervelsen af Markedsbakken-projektet passer godt ind i vores langsigtede strategi om at bevæge os ud over Aalborgs bygrænse og erhverve solide boligudlejningsejendomme i oplandsbyerne langs E45-motorvejen" udtaler Magnus Kjøller og fortsætter:

"Selvom ejendomsmarkedet i øjeblikket er presset af de høje renter, er vi glade for, at vi trods markedsomstændighederne fortsat kan udvide vores portefølje med kvalitetsejendomme, der er til at betale for vores lejere."

Kjøller Ejendomme har indtil videre haft et aktivt 2024 som blandt andet for to måneder siden bød på købet af en større portefølje på 223 lejemål i Randers, Hobro, Mariager og Aalestrup. 

Med den seneste erhvervelse i Hjallerup består selskabets ejendomsportefølje nu af 460 lejemål fordelt på over 50.000 kvm til en samlet estimeret værdi på knap 800 millioner kroner.

Kjøller Ejendomme har fortsat ambitioner om at udvide porteføljen og har blandt andet yderligere udviklingsprojekter på vej i Godhåb, syd for Aalborg, der forventes at være indflytningsklar i begyndelsen af 2025.

Læs mere om Kjøller Ejendomme her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev