Kjøller Ejendomme A/S færdiggør projekt til over en kvart milliard

12. oktober 2020Det nye boligområde på Marshalls Allé, hvor Kjøller Ejendomme A/S samlet set har bygget for over en kvart milliard, er nu færdigbygget. Aalborgs nye boligkvarter står dermed klar i en tid, hvor indbyggertallet ventes at stige med ca. 19.000 over de næste ti år, viser tal fra kommunen. Mens byen er i pæn vækst, glæder manden bag byggeriet sig over det færdige resultat og den store interesse for de nye ejendomme.

- Det har været en fornøjelse at være med til forme projektet. Allerede løbende i byggeprocessen er nye lejere flyttet ind, og nu, hvor den sidste mursten er lagt, har vi næsten ikke flere ledige huse eller lejligheder, siger Bent Nielsen fra Benova Ejendomme, der har stået for alt det praktiske ved det nye byggeri.Marshalls Allé ligger i det østlige Aalborg - mellem Gug og Sdr. Tranders - tæt på Gigantium. Midt i naturen, men stadig tæt på byen med god plads til både fællesskab og privatliv. Kjøller Ejendomme A/S ejer flere huse, rækkehuse og lejligheder og vi ser et stort potentiale i Aalborgs nybyggede kvarter.

- Ambitionen er, at området bliver et af de mest attraktive. Vi er ikke på jagt efter et hurtigt afkast, så vi tænker langsigtet i forhold til materialer, kvalitet og funktionel indretning, der passer til det, den moderne familie efterspørger, fortæller Magnus Kjøller.

Kjøller Ejendomme A/S udvikler og investerer i små og mellemstore udlejningsejendomme med en portefølje på over en halv milliard. Siden 2016 har selskabet involveret sig i større projekter som Marshalls Allé - det seneste skud på stammen i Aalborg, hvor byggekranerne har været i fuld sving de senere år.

Læs medieomtale

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev