Kjøller Ejendomme A/S bag gratis boligplatform til lejere og udlejere

22. februar 2021Vi er glade for at kunne fortælle, at hjemmesiden TilLeje.dk ser dagens lys. En ny boligplatform, hvor lejere og udlejere helt gratis kan søge efter lejemål eller annoncere deres lejebolig.

Kjøller Ejendomme er primus motor på projektet, der bygger på idéen om at skabe en platform uden brugerbetaling. Selskabet ser en åbning i markedet, der nu forfølges.

- Vi har i lang tid syntes, at der mangler et reelt alternativ til BoligPortal og andre sider, der kræver betaling for at lejer og udlejer kan starte en dialog. Når man tænker over det, er det de færreste steder, man betaler for “måske at købe en vare”, siger Magnus Kjøller.

Hos Kjøller Ejendomme bruger man allerede selv platformen TilLeje.dk i markedsføringen af egne lejemål. Noget, der har fungeret så godt, og skabt efterspørgsel fra andre udlejere, at det nu er et værktøj, der gøres frit tilgængeligt for alle.

- Det stiller yderligere krav til brugervenligheden, når en side gøres offentlig, men omvendt skal TilLeje.dk stå knivskarpt, da vi selv bruger den, så det er en opgradering, der i sig selv giver fin mening, siger Magnus Kjøller.

Målet med at udvikle TilLeje.dk er at stille et ekstra værdiskabende værktøj til rådighed - både for Kjøller Ejendomme selv og for andre, der ønsker at annoncere deres lejemål uden forstyrrende reklamer og betalingsmure.

Aktiviteten på TilLeje.dk vil forhåbentlig stige i takt med, at flere udlejere vælger at annoncere deres lejemål på siden. Vi glæder os til at se, hvordan brugerne tager imod TilLeje.dk, der nu deles med offentligheden.

Besøg TilLeje.dk

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev