Kjøller Ejendomme A/S færdiggør projekt i Nørresundby til 40 mio. kr.

13. januar 2023Det nye boligområde på Jernaldervej i Nørresundby, hvor Kjøller Ejendomme A/S samlet set har bygget for i omegnen af 40 mio. kr., er nu færdigbygget, og de nye lejere er flyttet ind.

I dag står der opført 20 helt nye 4-værelses etplansrækkehuse på 83 kvadratmeter. De nye kvalitetsboliger erstatter en række gamle og nedslidte industribygninger, der tilmed var til gene for miljøet.

Nedrivningsarbejdet på Jernaldervej startede ultimo 2021, og det seneste år har byggekranerne været i fuld sving. Det færdige resultat glæder Magnus Kjøller, der siden 2015 har stået i spidsen for at udvikle Kjøller Ejendomme til det ejendomsselskab, det er i dag, med en portefølje på over en halv milliard kr.

- Vi er glade for, at projektet på Jernaldervej nu er afsluttet, og vi kan byde velkommen til de nye lejere. Det har været spændende at følge byggeriet det seneste år, siger Magnus Kjøller.

- Da vi annoncerede vores planer for Jernaldervej, fik vi hurtigt i omegnen af 100 interesserede lejere skrevet på vores interesseliste, og da vi inviterede til åbent hus var alle boliger revet væk på en eftermiddag, siger Magnus Kjøller.

Kjøller Ejendomme udvikler og investerer i udlejningsejendomme og har de senere år involveret sig i større projekter som eksempelvis Marshalls Allé i det østlige Aalborg og nu Jernaldervej i Nørresundby som det seneste skud på stammen.

- Med byggeprojekter som dette håber vi at skabe nyt liv til lokalområdet. Det er altid vores ambition, når vi går ind i et nyt projekt, så stor tak til vores mange tilknyttede samarbejdspartnere, der fortjener ros for deres arbejde på Jernaldervej, siger Magnus Kjøller.

Se flere billeder fra de nye klynger med rækkehuse på Jernaldervej herunder:

Fra skrot til slot - sådan så der ud på Jernaldervej, da nedrivningsarbejdet var på sit højeste.

Se alle vores boligområder, aktuelle ledige boliger og skriv dig på vores interesselister via linket nedenfor.

Læs mere om Kjøller Ejendomme A/S

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev