Kjøller Ejendomme tilføjer 223 lejemål med nyt opkøb

15. februar 2024Vi er glade for at meddele, at Kjøller Ejendomme A/S har overtaget det fulde ejerskab af SQM Ejendomme ApS, som Kjøller Ejendomme har haft indirekte delvist ejerskab i de seneste fire år. 

De over 200 lejemål i SQM Ejendommes portefølje er primært placeret i Randers og omegn, og transaktionen er med til at understøtte Kjøller Ejendommes strategi om at udvide og styrke positioneringen omkring den jyske E45.

Med transaktionen består Kjøller Ejendommes portefølje på omtrent 450 lejemål fordelt på ca. 50.000 kvadratmeter - næsten en fordobling - til en estimeret værdi på knap 800 millioner kroner.

Steen Royberg, bestyrelsesformand for Kjøller Ejendomme, er glad på selskabets vegne og udtaler: “Kjøller Ejendomme er allerede solidt etableret i Aalborg og omegn, og nu er det tid til at udvide for at fremtidssikre selskabet yderligere. Derfor er vi meget tilfredse med den seneste transaktion, som er med til at cementerer vores position på det jyske ejendomsmarked.”

Selvom SQM Ejendomme overtages, er vi glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde med Lasse Klitgaard, der indtil for nylig ejede halvdelen af SQM Ejendomme. Lasse kommer fortsat til at drifte og service ejendomme gennem sit serviceselskab.

Transaktionen påvirker ikke de nuværende lejere.

Læs mere om Kjøller Ejendomme her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev