Kjøller Ejendomme A/S sætter fire ejendomme til salg

19. maj 2020Tidligere i år blev Frost & Kjøller Ejendomme A/S til Kjøller Ejendomme A/S. Overtagelsen markerede et strategisk skifte mod en mere strømlinet ejendomsportefølje og en forenkling af vores kerneforretning.

Som et led i den refokusering har vi nu besluttet at frasælge fire af vores ejendomme. De fire boligudlejningsejendomme, som alle fremstår i pæn og velholdt stand, udgør den ældre del af vores ejendomsportefølje, og frasalget understøtter således vores mål om at tilbyde et mere strømlinet og ensartet produkt gennem en stærk portefølje af nyere boligejendomme. Det betyder, at vores portefølje fremadrettet primært vil bestå af boligudlejningsejendomme som de nyopførte byggerier på Marshalls Allé og Blæsborgvej samt i Hasseris Enge.

De fire ejendomme, der nu sættes til salg, har en samlet værdi på 20 millioner kroner og udgør dermed tre procent af vores eksisterende ejendomsportefølje. Vi har valgt at samarbejde med Nordicals Aalborg omkring frasalget og har fuld tillid til, at deres kompetente team af specialister inden for køb, salg og vurdering af investeringsejendomme vil løfte opgaven til stor tilfredshed for alle parter.

Leder du eller nogen, du kender, efter en spændende investeringsejendom, så tag et kig på de fire prospekter via links nedenfor.

Kontakt Nordicals for mere info

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev