Field Trip: Verdens største ejendomskonference i Sydfrankrig

22. marts 2023Verdens førende ejendomskonference MIPIM, der netop er afholdt i Cannes, samlede flere end 20.000 aktører fra 80 forskellige lande på tværs af branchen - heriblandt Kjøller Ejendomme A/S.

Årets program var tætpakket med netværksevents, møder og oplæg, der i overvejende grad havde fokus på bæredygtighed og ESG. Portfolio Manager, Søren Bay, glæder sig på vegne af Kjøller Ejendomme over mange nye relationer og kontakter til relevante branchefolk.

- Vi fik mulighed for at møde en lang række erhvervsmæglere og bankfolk face to face. Ofte taler vi med folk digitalt fra vores kontor, men det gør en stor forskel i det daglige, at man kan sætte ansigt på de interessenter, man interagerer med. Turen til MIPIM har uden tvivl givet os mange nye personlige relationer, der vil booste vores forretning og vores partnerskaber fremadrettet, siger Søren Bay og uddyber:

- MIPIM kan noget helt særligt - ikke mindst fordi vi på blot fire dage møder så mange interessante mennesker fra branchen. Hele byen summer af liv og bærer naturligvis også præg af, at mange tusinde aktører fra hele verden er samlet på samme lokation over kort tid.

- Det betyder også, at man møder folk i mere uformelle kontekster frem for i det sædvanlige mødelokale, så vi havde mange produktive møder og middage i byen i tillæg til de mere organiserede oplæg på selve konferencen, fortæller Søren Bay.

Det store fokus på bæredygtighed i ejendomsbranchen forventes generelt at fortsætte de kommende år, da emnet prioriteres højt af både politikere, private investorer og fonde.

MIPIM anses for at være et af verdens mest indflydelsesrige ejendomsevents, og vi var glade for at kunne deltage på årets udgave, etablere nye forretningsforbindelser og hilse på mange spændende aktører i branchen.

Læs mere om Kjøller Ejendomme A/S

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev