Om Kjøller

KORT FORTALT

Kjøller er et privatejet holding- og investeringsselskab ejet 100% af Magnus Kjøller. Selskabet, der i dag drives fra kontoret i Dubai, fokuserer på investeringer i både startups og etablerede virksomheder, samt hjælp til eksisterende porteføljeselskaber med strategisk rådgivning.

Vi har ejerskab i mere end 34 porteføljeselskaber, som sammenlagt beskæftiger over 700 medarbejdere.

HISTORIEN

Selskabet er grundlagt af den danske iværksætter, Magnus Kjøller. Fundamentet for Kjøller bygger på overskud fra egne virksomheder og internetkoncepter, som siden 2010 er blevet geninvesteret i ejendomme og andre typer af virksomheder inden for forskellige brancher. Den store berøringsflade med forskelligartede og succesfulde virksomheder gør os til det kompetente investeringsselskab, vi er i dag.

STRATEGISK RÅDGIVNING

Hos Kjøller investerer vi både med kapital og knowhow. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe porteføljeselskaberne med strategisk rådgivning, juridisk sparring og netværk.

En investering bliver dermed en værdifuld ressource på flere niveauer.

Teamet

Magnus Kjøller

Magnus Kjøller

Founder

Serieiværksætter og Business Angel. Uddannet datamatiker. Magnus har gennem sine 15 år som ejerleder opbygget erfaring og kompetencer inden for bl.a. abonnementsforretning, online markedsføring, strategisk planlægning, forretningsudvikling, investering og finansiering.

Jens Christian Thordal Poulsen

Jens Christian Thordal Poulsen

Senior Legal Counsel

Senior Legal Counsel hos Kjøller. Uddannet fra SDU, erfaring med finansiel leasing, iværksætteri og virksomhedsdrift. Jens Christian har kompetencer indenfor bl.a. juridisk rådgivning, risk management, aftaleret, selskabsret og forretningsudvikling.

Søren Bay

Søren Bay

Portfolio Manager

Portfolio Manager hos Kjøller. Uddannet fra CBS med speciale inden for finansiering. Søren er primært ansvarlig for ejendomsporteføljen og varetager ligeledes dialogen med vores venture-virksomheder og bidrager med strategisk og finansiel rådgivning.

Malak Kerjie

Malak Kerjie

Investment Manager

Investment Manager hos Kjøller. Uddannet fra CBS. Erfaring med forretningsudvikling, salg og ledelse. Malak er primært ansvarlig for at hjælpe vores porteføljeselskaber med kapitalrejsning og varetager desuden dialogen med lokale interessenter i Dubai.

John Cientos

John Cientos

Office Manager

Office Manager i Kjøller. John er ansvarlig for den daglige drift af Kjøllers hovedkontor og assisterer teamet med diverse praktiske opgaver og står bl.a. for budgethåndtering, udvikling af planer og politikker, samt kontakt til lokale interessenter.

William Garcia

William Garcia

Web Developer

Web developer i Kjøller. Will er uddannet inden for informationsteknologi med speciale i webdesign, grafisk design, og programmering. I samspil med det øvrige team varetager han den løbende udvikling og vedligeholdelse af vores digitale platforme i Kjøller-regi.

Yousef Madiyeh

Yousef Madiyeh

Business Intern

Business Intern i Kjøller. Yousef hjælper teamet med opgaver inden for marketing, nye investeringscases og portefølje management. Han kommer med erfaring fra salg og retail i USA og gennemfører et praktikophold hos Kjøller i Dubai, inden han starter på sine studier i international business.

Investering

Søger du investering til dit startup eller scaleup, er vi meget interesseret i at høre mere.

Ansøg om investering

Øvrigt

Ved øvrige henvendelser kan du benytte denne formular.

Videre til kontaktformular
t>