Turen går til Cannes: Kjøller Ejendomme A/S deltager på MIPIM

8. marts 2023MIPIM anses for at være et af verdens mest indflydelsesrige ejendomsevents, der hvert år afholdes i Cannes på den sydfranske riviera.

Fra den 14.-17. marts deltager flere end 20.000 aktører fra ejendoms- og byggebranchen på MIPIM - heriblandt Kjøller Ejendomme A/S, der i år repræsenteres ved Portfolio Manager, Søren Bay, og Legal Counsel, Jens Christian Thordal Poulsen.

Programmet består af netværksevents, møder og oplæg, hvor temaer som bæredygtighed og ESG går igen over hele paletten.

Vores dynamiske duo har allerede booket flere møder i kalenderen og ræk endelig ud til dem, hvis dig og din virksomhed deltager på MIPIM. Vi kommer med et åbent sind, men er særligt interesserede i at købe nye byggerunde langs den jyske E-45-motorvej, investere i projekter med højt EK-afkast, høre om nye banebrydende byggeteknologier samt proptech-investeringsmuligheder.

MIPIM er en stor og anerkendt international platform i byggebranchen, som vi glæder os til at opleve og være en del af. Konferencen afholdes på det ikoniske Palais des Festivals, der ligeledes er kendt for at huse den årlige filmfestival i Cannes.

Følg med på Kjøller Ejendommes Instagram (link nederst i nyheden), hvor vi løbende vil opdatere fra turen til Cannes.

Jens Christian Thordal Poulsen (tv) og Søren Bay (th).

Følg Kjøller Ejendomme på Instagram

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev