Penge fra investor

Vi tilbyder penge til din startup

Få en god start på vækstrejsen med penge til din startup fra en erfaren investor

Vi har gennem årene været med til at hjælpe flere startups med finansiering og ekspertise. Med over 15 års erfaring og mere end 50 investeringer har vi fingeren på pulsen og forstår hvad der virker og hvad der ikke gør..

Med vores team bestående af tidligere iværksættere og fagfolk med ekspertise inden for jura, IT, finance, marketing og bogføring kan du være ved en investering fra Kjøller. Vi investerer vores egne midler, hvilket tillader os at tænke ud af boksen og mulighed for at tilpasse os dine behov. Vores grundige, men effektive, due diligence-proces sikrer en hurtig beslutningsproces, og du kan forvente et term sheet inden for en uge efter indledende dialog, hvis vi ser et potentiale i samarbejdet.

Vi er ikke kun fokuseret på startups. Hvis du driver en scaleup eller en mere etableret virksomhed og tror, at vi kunne være en god match, så tøv ikke med at kontakte os her.

Vi tilbyder desuden også

Ansøg her

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.