Marketingboost

Sæt turbo på din forretning med 500.000 kr. øremærket til at booste din online markedsføring

Tag din virksomhed til the next level med et marketingboost på op til 500.000 kroner øremærket marketing på digitale medier for din virksomhed.

Hos Kjøller kan din virksomhed få et stående lån på op til 500.000 kr. Det løber i 12 måneder til en fast lav rente på 5%. Lånet er i hele perioden afdragsfrit.

Samtidig forholder Kjøller sig retten til at erhverve 10% for 1 krone. For det får du en stærk kapitalpartner samt en strategisk sparringspartner. Hvis du efter et år føler, at vi ikke har skabt nok værdi, så kan du købe dine ejerandele tilbage for 50.000 kr. No questions asked!

Krav

  • Da pengene øremærkes din virksomheds marketingbudget stiller vi som krav at du entrerer med et professionelt marketing bureau (du kan selv vælge).

  • En forudsætning for finansieringen er at der er en tilstrækkelig sikkerhedspakke. Alle selskaber kreditvurderes og såfremt nødvendigt kan vi bede om virksomhedspant eller andre garantier.

Ansøg om Marketingboost

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:

Tip: På næste side kan du uddybe nærmere (hvad pengene skal gå til, ejerstruktur mm.) samt tilføje øvrige kommentarer.Økonomi


Ønsket lånebeløb:

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Selskabets markedsførings-bureau:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

FAQ

Virksomheden skal have været i drift i mindst 12 måneder. Den skal kunne demonstrere positive tal og en markedsføringsteknik, der fungerer, men bare mangler flere penge.
Efter 12 måneder kan selskabet købe Kjøllers kapitalandele retur for 50.000 kr., hvis de ikke er tilfredse med samarbejdet og føler, at Kjøller ikke kan bidrage med mere positivt i deres vækstrejse. Der behøves ikke at give argumentation, men blot en orientering om, at der ønskes at blive betalt tilbage.
Størrelsen på lånet afhænger af, hvad du ønsker (op til 500.000 kr.), og renten er 5%. Det løber i 12 måneder, hvorefter det skal betales tilbage. Tanken er, at hvis du har markedsføring, der tjener sig hjem hurtigt, kan pengene bruges som en katalysator til at løbe din markedsføring i gang på en større skala. Lånets størrelse afhænger også af hvilken sikkerhedspakke der kan stilles og vi kan ikke garantere at vi kan efterkomme dit ønskede lånebeløb.
Udover finansiering, tilbyder Kjøller en bred vifte af støtte til virksomheder. Dette inkluderer strategisk rådgivning, hvor vi hjælper med at optimere virksomhedens værdi og udvikle forretningsstrategier. Vi tilbyder også mellemfinansiering og garantistillelser for yderligere økonomisk støtte. Vores netværk - alene bare blandt vores øvrige porteføljeselskaber - kan være en værdifuld ressource, og vi tilbyder juridisk rådgivning for at navigere i komplekse forretningsmæssige udfordringer. Derudover bistår vi med hjælp til opkøb og exit-strategier for at maksimere virksomhedens potentiale og sikre en succesfuld fremtid.
Fordi vi gerne ser en upside i alle de investeringer, vi laver (foruden en lav rente), tager vi en mindre ejerandel i selskabet. Det er vores incitament til at hjælpe med at vækste forretningen og stå til rådighed. Hvis du ikke føler, vi skaber nok værdi, kan du købe vores andele tilbage igen. Det er sådan, vi holder hånden på kogepladen.
Som udgangspunkt nej, medmindre du har aktiver eller anden forretning i Danmark.
Du kan altid indfri lånet tidligt. Hvis du misligholder lånet og ikke betaler tilbage, vil der som ethvert andet lån tilfalde misligholdelsesomkostninger. Vi er pragmatiske og vil forsøge at finde en løsning sammen med dig om tilbagebetaling.
Ja, det er som udgangspunkt vigtigt, at de midler, der tildeles til marketingboostet, administreres af et professionelt bureau, der besidder erfaring med store budgetter. Dette tjener samtidig som en form for indirekte sikkerhed for os, idet det sikrer, at erfarne folk er involveret i processen. Disse personer bør have en dyb forståelse for vigtige koncepter som ROAS (Return on Advertising Spend) og andre relevante aspekter. Vi stiller ingen specifikke krav til, hvilket digitalt marketingbureau du vælger, så længe bureauet er professionelt og har en dokumenteret track record med tidligere klienter.
Som udgangspunkt kræver vi, at selskabet er "i godt gænge" og har sikkerhed i form af fx et varelager, som vi kan tage pant i. Hvis det ikke er muligt, vil vi indgå en dialog om, hvilke øvrige sikkerheder der er mulighed for.
Vi har et sæt standarddokumenter for både lånet, kapitaloverdragelsen og tilbagekøbsoptionen, som vi deler med dig.