Vækstfonden

Har du overvejet konsekvenserne af et lån fra Vækstfonden?

Hos Kjøller tilbyder vi at investere i din virksomhed på lige betingelser og med fair vilkår

Selvom det måske ikke er åbenlyst, kan en investering fra Vækstfonden (nu 'EIFO') på længere sigt medføre uønskede konsekvenser for din virksomhed. Derfor er det vigtigt at nøje vurdere lånetilbuddet fra EIFO og dets betingelser, inden du indgår en aftale.

Når EIFO investerer i din virksomhed, kræver de førsteret. Dette indebærer, at de har krav på deres andel af virksomheden før andre investorer, hvilket potentielt kan afskrække andre interesserede investorer. Desuden har vi som investeringsselskab observeret mange tilfælde, hvor EIFO udnytter startup-virksomheders behov for kapital ved at tilbyde urimeligt høje renter på udstedte lån. Læs mere om, hvorfor EIFO muligvis ikke er det bedste alternativ her.

Hos Kjøller bringer vi over 15 års erfaring med investering i virksomheder til bordet, og flere i vores team er selv tidligere founders. Dette giver os en unik indsigt der gør at vi ved hvad der virker, hvad der ikke virker og sikrer, at vi investerer i din virksomhed med de bedste hensigter.

Fordele ved Kjøller:

  • Vi har også en hånd på kogepladen: Når vi investerer vores egne midler, er det også i vores fulde interesse, at din virksomhed opnår succes. Dette afspejles i vores fleksible tilgang og rimelige finansieringsmuligheder.

  • Med omdømmet på spil: Vi står på mål for udfaldet af vores investeringer. Af denne årsag arbejder vi ikke med ‘poison pills’ eller urimelige krav.

  • Mange års erfaring og en bred vifte af kompetencer: Med over 50 investeringer og egen erfaring som virksomhedsejere bag os, kommer vi med en bred vifte af ekspertise hvad angår iværksætteri. Vi forstår og kan håndtere dine udfordringer med rådgivning i øjenhøjde. Vores brede netværk af porteføljevirksomheder åbner desuden døre for potentielle synergier og samarbejdsmuligheder.

Ansøg her

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Stadie:

Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Søger (mimimum):

DKK

Søger (maksimum):

DKK

Ejerskab der tilbydes:

%


Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er der fuld gennemsigtighed på alle parametre. Vi ønsker det bedste for vores porteføljevirksomheder og står derfor også altid til rådighed med strategisk sparring. Med Kjøller som investor er det også hensigten at din virksomhed modtager et kvalitetsstempel som signalerer positivt udadtil til andre potentielle investorer hvilket kan blive relevant i senere investeringsrunder.
Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.