Angel investor

Få en Angel investor med på din vækstrejse

I mange år har startups og scaleups modtaget investeringer fra Kjøller - skal din virksomhed være den næste?

I 2008 lagde vi spadestikket til en rejse, der sidenhen har ført til mere end 70 investeringer i spændende startups, scaleups og også mere etablerede firmaer med potentiale for vækst. Hos Kjøller udgør vores team en broget gruppe af fagfolk med baggrund inden for finance, jura, IT, markedsføring og bogføring. Men det, der binder os sammen, er vores passion for iværksætteri og vores evne til at tænke og handle innovativt.

Vi har i dag opbygget en omfattende erfaring med at udvide lovende virksomheder og håndtere de udfordringer, der følger med enhver vækstrejse. Desuden er vi villige til at investere i mindre etablerede virksomheder og tage den risiko, der følger med sådanne investeringer. Skal din virksomhed være en del af denne rejse?

Hvorfor Kjøller som Angel investor?
  • Vi har mange års erfaring med iværksætteri og kender til din situation.
  • Vi har mange forskellige kompetencer hos Kjøller og står altid til rådighed med sparring og rådgivning.
  • Da vi investerer vores egne penge ulig mange investeringsfonde er vi derfor mindre firkantede og lytter gerne til dine behov for at skabe et mere fleksibelt samarbejde.
  • Vi stræber efter en kort due diligence proces og vil typisk være i stand til at sende et term sheet senest en uge efter vi har modtaget materiale fra dig og din virksomhed.
  • Vi er pragmatiske og har et entreprenant mindset i vores tilgang til et samarbejde med din virksomhed.


Ansøg om at få Kjøller med som Angel investor

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.