Kjøller som Business Angel

Vi tilbyder Business Angel investeringer til startups

Hos Kjøller investerer vi ikke udelukkende i scaleups og modne virksomheder. Er din virksomhed i de tidlige stadier, og har du måske brug for kapital til vækst? Ansøg her

Med Business Angel forstås en privatperson, der investerer kapital og sin ekspertise i tidlige stadier af en virksomheds udvikling for at fremme dens vækstpotentiale. De tilbyder finansiering, netværk og rådgivning til iværksættere og startups.

Hos Kjøller har vi en solid baggrund inden for iværksætteri og har siden 2008 foretaget 71 investeringer. Når vi investerer i nye virksomheder, er det ofte, fordi vi ser et stort potentiale både i forretningen og i de personer, der står bag den. Dog kan det være udfordrende at komme i gang på grund af likviditetspres. Derfor bruger vi typisk vores Business Angel-investeringer til at fremskynde produktudvikling, forbedre marketing tiltag, styrke rekrutteringsprocessen eller endda til at udvide produktionsudstyret og -materialet.

Hvad gør os til en bedre Business Angel?
  • Erfaring og ekspertise: Med flere års erfaring og mange investeringer bag os forstår vi hvad der virker og hvad der ikke gør.
  • Kompetencer: På Kjøller kontoret har vi et bredt spænd af kompetencer, men fællesnævneren for alle på kontoret er at vi alle besidder et entreprenant mindset. Flere af os har stiftet egne virksomheder og kender derfor til din situation.
  • Vi er samarbejdsvillige: Vi investerer vores egne penge og er derfor fleksible. Dette betyder at vi også er i stand til at lave kreative deals som er til gavn for både dig og os. Vi tænker ud af boksen.
  • Behandlingstid: Vi har en effektiv due diligence proces, hvorfor vi typisk er i stand til at sende et term sheet allerede en uge efter vi har modtaget din ansøgning.
  • Løsningsorienteret tilgang: Hos Kjøller arbejder vi ud fra en pragmatisk tilgang. Vi er derfor fleksible og kan hjælpe når ting ikke går i den rigtige retning. Vi er selv iværksættere og forstår dine udfordringer.


Ansøg om en Business Angel investering

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.