EIFO investering

Læs med og bliv klogere på ulemperne ved en investering fra EIFO

Hos Kjøller tilbyder vi gennemsigtighed og fair vilkår når vi investerer i vores porteføljeselskaber

Har du tidligere stiftet bekendtskab med vores stifter, Magnus Kjøller, så ved du måske allerede hvad vi hos Kjøller mener om EIFOs (tidligere Vækstfonden) måder at strikke deals sammen på.

En investering fra EIFO kan medføre flere ulemper på sigt, som man bør overveje omhyggeligt inden man skriver under på en aftale. For det første prioriteres Vækstfonden over andre långivere, hvilket kan afskrække investorer, især når man investerer med konvertibel gæld i startups. Desuden forhindrer EIFO udbytteudbetalinger så længe de har andel i virksomheden, og de tager sikkerhed i virksomhedens aktiver, hvilket begrænser fleksibiliteten og vanskeliggør yderligere kapitalrejsning. Dette medfører også yderligere omkostninger i form af stiftelse af panteret, som virksomheden normalt selv skal dække. Endelig kan EIFO ændre renten uden varsel, hvilket skaber usikkerhed og kan have negative uforudsete konsekvenser for virksomhedens likviditet. Det er derfor vigtigt at nøje overveje konsekvenserne af en investering fra EIFO på din virksomheds kapitalrejsningsmuligheder.

Hos Kjøller investerer vi også gerne i din virksomhed - dog uden ‘poison pills’ og andre uhensigtsmæssige vilkår! Send din ansøgning i dag og modtag svar inden for 24 timer.

Ansøg her

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Stadie:

Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Søger (mimimum):

DKK

Søger (maksimum):

DKK

Ejerskab der tilbydes:

%


Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er der fuld gennemsigtighed på alle parametre. Vi ønsker det bedste for vores porteføljevirksomheder og står derfor også altid til rådighed med strategisk sparring. Med Kjøller som investor er det også hensigten at din virksomhed modtager et kvalitetsstempel som signalerer positivt udadtil til andre potentielle investorer hvilket kan blive relevant i senere investeringsrunder.
Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.