Kaution til udlejer

Hos Kjøller stiller vi os gerne til rådighed som kautionist i forbindelse med erhvervslejemål.

Er din virksomhed i vækst og på udkig efter nye lokaler? Udvid dine muligheder med Kjøller som kautionist.

Det kan ofte være en udfordrende proces at finde det helt rigtige lejemål, især for små og mellemstore virksomheder. Dette skyldes typisk, at den indskudte kapital i virksomheden ikke giver tilstrækkelig sikkerhed for potentielle udlejere.

Gennem vores virke som investeringselskab med en bred vifte af porteføljeselskaber er vi i løbet af årene blevet gjort opmærksomme på de udfordringer, som små og mellemstore virksomheder står over for, når de søger nye lokaler. Hos Kjøller har vi lang erfaring med at tilbyde løsninger, der hjælper virksomheder med at overvinde disse hindringer.

Formålet med at stille kaution til rådighed overfor en udlejer er at opbygge tillid og skabe tryghed mellem lejer og udlejer, således at små og mellemstore virksomheder lettere kan få adgang til de rette kontorlokaler.

Med en egenkapital på næsten en kvart milliard og omfattende ekspertise er vi klar til at stå til rådighed som kautionist, hvilket åbner dørene for øget finansiering og vækstmuligheder for virksomheden. Vores ydelser strækker sig dog ud over kaution til udlejere og omfatter en bred vifte af løsninger.Fordele ved at kunne stille kaution overfor udlejer:
  • Undgå personlig hæftelse.
  • Udvid mulighederne for din virksomhed.
  • Brug Kjøllers kautionsforpligtelser til at forhandle bedre aftalevilkår:


Ansøg om at få Kjøller med som kautionist

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket kautionsbeløb:

DKK

Hvad skal kautionen stilles for?:

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker aftaler der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.