Lånefinansieringer til virksomheder

Udforsk Kjøllers forskellige typer lånefinansiering

Uanset om det drejer sig om egenkapitalinvesteringer, lånekapital eller garantistillelser, er vi åbne for at støtte dig og din virksomhed i forbindelse med den næste finansiering

På grund af vores mangeårige samarbejde med vores porteføljevirksomheder er vi hos Kjøller blevet eksperter i at identificere muligheder frem for udfordringer.

Små og mellemstore virksomheder står ofte over for afvisninger og strenge krav om sikkerhed, især på grund af manglende track record eller utilstrækkelig egenkapital, når de søger at rejse ny kapital. Derfor har vi modtaget mange henvendelser fra virksomheder, der ønsker os som kautionister, når de søger finansiering i banken. Dette kan være i forbindelse med behovet for større lokaler til virksomheden eller blot til godkendelse af lån hos realkreditinstitutter.

Desuden oplever vi også, at leverandører eller andre samarbejdspartnere ofte kræver sikkerhedsstillelse i forbindelse med indgåelse af samarbejdsaftaler. Derfor har vi i de seneste år formaliseret tilbud om garantistillelser til virksomheder, hvilket har været til stor fordel for de virksomheder, vi dagligt samarbejder med. Vores garantistillelser bidrager blandt andet til, at vores porteføljeselskaber kan opnå gunstige aftalevilkår hos deres leverandører og opbygge større tillid til deres samarbejdspartnere.

Vi tilbyder mange typer af lånefinansiering herunder:

 • AB18 garanti
 • AB92 garanti
 • Entreprenør garanti
 • Generelle kautions og garantiaftaler
 • Garanti til udlejer
 • Marketing boost
 • Et alternativ til EIFO/Vækstfonden


 • Derudover investerer vi også selv gerne i din virksomhed. Ansøg om en investering i nedenstående formular.

  Ansøg om en investering

  Selskabsoplysninger


  Selskabets navn:

  By/land:

  Hjemmeside:  Baggrund


  Kort beskrivelse:

  Uddybende beskrivelse:

  Tip: På næste side kan du uddybe nærmere (hvad pengene skal gå til, ejerstruktur mm.) samt tilføje øvrige kommentarer.  Økonomi


  Ønsker:

  Andel som afgives:

  Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):  Kontaktoplysninger


  Navn:

  Email:

  Jeg er:

  Founder af selskabet
  Co-founder af selskabet
  Medejer i selskabet
  Eneejer af selskabet
  Medarbejder i selskabet
  Investor i selskabet
  Rådgiver for selskabet


  Sprog:

  Nyhedsbrev:

  Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

  Betingelser:

  Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.