Startup investering

Vi har investeret i 50+ startups - skal vi også investere i din?

Er din startup på jagt efter kapital? Ansøg om en startup investering hos Kjøller

Hos Kjøller har vi stor erfaring med at investere i startups. Vores team består af dygtige og passionerede individer med en stærk interesse for iværksætteri, hvilket gør os i stand til at forstå og støtte dig og din startup og møde jer i øjenhøjde.

I løbet af mange år og med over 50 investeringer på bagen har vi oparbejdet et tæt samarbejde med vores porteføljevirksomheder og formået at løse adskillige udfordringer, som typisk opstår under en startups udviklingsrejse.

Vi investerer vores egne penge, hvilket giver os fleksibilitet med hensyn til aftalevilkår. Hos Kjøller er vi eksperter i at tænke ud af boksen og skabe kreative aftaler. Desuden gennemgår vi en omhyggelig, men effektiv, due diligence-proces. Dette betyder, at du kan forvente at modtage et term sheet allerede inden for en uge efter din henvendelse, hvis vi vurderer, at der er et godt match.

Er det ikke en startup investering, men en almindelig investering du søger? Ansøg om en investering her.

Ansøg om en startup investering

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.