Hjælp til kapitalrejsning

Rejs kapital til din virksomhed gennem Kjøllers investorliste

Har din virksomhed brug for ekspertise og vejledning til den næste kapitalrejsningsrunde? Få adgang til et unikt netværk af investorer med Kjøllers investorliste

Det er ikke usædvanligt, at de virksomheder, vi investerer i, gennemgår vækst og når et punkt, hvor yderligere finansiering kan være afgørende. Processen med at skaffe kapital kan ofte være mere kompleks og tidskrævende end først forventet, hvilket kan distrahere virksomheden fra sine primære forretningsaktiviteter.

Med et stærkt fundraising-team og en omfattende netværk af investorer, bestående af 1.614 investorer, der har tilkendegivet finansiering for 1.273 millioner kr. i interesse, bistår vi vores porteføljevirksomheder med at etablere forbindelse til investorer i forbindelse med yderligere investeringsrunder.

Er det ikke støtte til kapitalrejsning I søger men i stedet en investering direkte fra Kjøller? Læs mere og ansøg om en investering her.

Ansøg om hjælp til kapitalrejsning

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Valuta:

Søger (minimum):

Søger (maksimum):

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med et dedikeret team, der arbejder fuldtid for at støtte vores porteføljevirksomheder i kapitalrejsningsprocessen, kan du trygt søge hjælp til kapitalrejsning gennem Kjøllers investorliste. Vi har omfattende erfaring på dette område og tilbyder vores brede ekspertise for at sikre en effektiv og problemfri kapitalrejsningsproces. Du kan stole på, at vi hjælper dig med at undgå begynderfejl, så du kan fokusere på din virksomheds kerneaktiviteter.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at vi yder støtte til mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver din case en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi er hverken branchespecifikke og investerer både i startups, scaleups og mere modne virksomheder hvorfor vi naturligvis er åbne for at I sender jeres case ind til os hvorefter den vil blive gået igennem af vores investeringsteam.
Der foretages typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer samt kapitalrejsningsprocesser hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.