Garantistillelse til virksomhedslån

Hos Kjøller står vi klar med sikkerhedsstillelser til din virksomhed

I de seneste år har vi leveret sikkerhedsstillelser til virksomhederne i vores portefølje, og nu er vi parate til at tilbyde det samme til din virksomhed

Det hænder, at startups og små og mellemstore virksomheder står over for udfordringer med at opnå finansiering til vækst, da de ikke altid kan stille sikkerhed overfor banken. Dette ser vi ofte i forbindelse med vores egne porteføljeselskaber, som til tider mangler den nødvendige historik eller den rette kreditvurdering til at opfylde godkendelsekravene fra pengeinstitutterne.

Dette velkendte dilemma kan have en betydelig indvirkning på virksomhedernes vækstpotentiale og innovation i Danmark, hvilket på sigt skaber udfordringer for vores økonomi og iværksætterlyst.

Med en egenkapital på næsten en kvart milliard og mange års erfaring inden for lignende finansielle produkter til vores porteføljeselskaber, ønsker vi nu at tilbyde startups, scaleups og små og mellemstore virksomheder fordelene ved vores finansielle styrke, så de kan undgå afslag fra banken og fortsætte deres vækst.

Måske er det faktisk en investering, din virksomhed søger, i stedet for et traditionelt virksomhedslån? Læs mere om vores virksomhed og ansøg om en investering her.

Fordelene ved at få en garantistillelse til et virksomhedslån:
  • Øget lånekapacitet: En garantistillelse kan øge din virksomheds låneramme ved at give banken en større sikkerhed og tillid til tilbagebetalingen din virksomhed som låntager.
  • Forhandl bedre lånevilkår: Med en garantistillelse kan din virksomhed muligvis opnå lavere rentesatser, bidragssatser eller andet på lånet, da banken betragter lånet som mindre risikabelt.
  • Hurtigere lånegodkendelse: Med en garantistillelse vil banken formentligt godkende lånet hurtigere, da der er mindre behov for at evaluere virksomhedens økonomiske situation og risiko.
  • Styrket forhold til långiveren: En garantistillelse kan bidrage til at opbygge et stærkere forhold til din bank, hvilket kan være gavnligt for fremtidige aktiviteter eller andre finansielle transaktioner.

Ansøg om garantistillelse

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

CVR nummer:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket garantibeløb:

DKK

Hvem skal garantiens stilles til?

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker garantier der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.