Kapital fra investor

Kjøller stiller kapital til rådighed overfor din virksomhed

Realiser din virksomheds potentiale med kapital fra Kjøller

Når vi investerer i virksomheder, investerer vi som regel i potentialet. Potentialet på markedet, potentialet i produktet og potentialet i de mennesker der driver virksomheden.

Hos Kjøller investerer vi vores egne penge i modsætning til de fleste investeringsfonde. Af denne årsag er vi derfor med tiden blevet eksperter i at tænke ud af boksen og finde kreative løsninger til gavn for alle parter. Vores fleksibilitet og frihed har med årene givet os evnen til at se potentialerne, der hvor øjet måske normalt ikke rækker.

Normalt vil en investor investere i form af almindelig egenkapitalinvestering (ligesom i Løvens Hule). Hos Kjøller er vi dygtige til at skabe incitamenter for både investorer og virksomheder, så alle parter kan optimere deres resultater. Vores grundlægger har skrevet en bog om denne evne til at skabe gode aftaler, som du kan læse mere om her.

Men udover at lave god deals og investere direkte i virksomheder ser vi også andre måder hvorpå vores kapital kan komme andre virksomheder til gode. Qua vores mangeårige samarbejde med vores porteføljeselskaber har vi stillet sikkerhed eller stået til rådighed som kautionist i forbindelse med optagelse af nye lån, nye erhvervslejemål eller som sikkerhed overfor nye leverandører. Fordelene ved at have Kjøllers kapital i ryggen er mange, men kan blandt andet bruges til at skabe tryghed og tillid hos kreditorer eller nye handelspartnere. Derudover kan det i visse tilfælde også give en forøget låneramme, en lavere rente eller bedre kreditvilkår hos leverandører.

Ansøg om en investering

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.