Garanti til virksomhedslån

Få en garantistillelse til dit virksomhedslån

Hos Kjøller tilbyder vi ofte garantistillelse, når vores porteføljevirksomheder optager lån. Har din virksomhed også brug for denne form for sikkerhed?

Ansøg om Kjøllers garantistillelser og oplev en let og gnidningsfri proces, næste gang du henvender dig til pengeinstitutterne.

Praktisk information

Normalt udgør garantipræmien 2-8% af det beløb, der garanteres. Kjøller A/S, med næsten en kvart milliard i egenkapital, fungerer som garantistiller. For at indgå en garantiaftale er en due diligence-proces nødvendig, hvor virksomheden skal give adgang til finansiel og forretningsmæssig information.

Hvorfor Kjøller som garantistiller?

  • Vi gennemfører en grundig, men effektiv due diligence-proces, hvilket skaber en hurtig behandling af din ansøgning

  • Vi investerer vores egne penge og er derfor også i stand til at lave kreative aftaler hvad end det angår virksomhedsinvesteringer, kautionsaftaler eller garantistillelser

  • Få en større låneramme, bedre vilkår og en hurtigere behandlingstid hos pengeinstitutterne med en garantistillelse fra KjøllerAnsøg om en garantistillelse

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

CVR nummer:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket lånebeløb:

DKK

Hvem skal garantien stilles til?

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker garantier der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.