Magnus Kjøller udgiver bog

13. februar 2024Gennem to årtier har vores founder, Magnus Kjøller, levet af at skabe gode deals - og nu deler han alle hemmelighederne med dig i sin nye bog, "Deal Structuring".

Deal Structuring er en praktisk guide til, hvordan du forhandler og strukturerer dig til de bedste deals, og bygger på erfaringer fra Magnus egne virksomheder og over 50 investeringer.

Gennem konkrete værktøjer og eksempler lærer du, hvordan du forhandler dig til gode vilkår, reducerer risici og øger værdien af dine deals.

I bogen finder du blandt andet forskellige modeller til at sammensætte deals og praktiske term sheet-klausuler, samt konkrete (og kreative) dealeksempler.

Magnus Kjøller udtaler om bogen:

- Jeg begyndte at skrive bogen for otte år siden som en intern guide til træning af nye medarbejdere. Løbende har jeg optimeret materialet, og flere har igennem tiden spurgt, om vi kunne dele ud af guldkornene. Derfor har jeg valgt at konkretisere det til en praktisk bog med vores "secret sauce". Det er en no-nonsense, straight-to-the-point bog om deal structuring. Materialet er meget konkret, men stadig letforståeligt selv for læsere uden erfaring i at strukturere deals.

Bogen kan købes på Saxo og Amazon. 

Køb Deal Structuring her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>