Garantistillelse til udlejer

Kjøller kan hjælpe din virksomhed ved at stille garanti overfor udlejer.

Står et krav om et stort depositum i vejen for din virksomhedsdrøm? Lad Kjøller kautionere, så du kan bruge din kapital på bedre ting.

Det kan være udfordrende for små og mellemstore virksomheder at finde det rette lejemål, da de ofte bliver mødt med store depositum-sikkerhedsstillelser overfor udlejere. Hos Kjøller forstår vi disse udfordringer og tilbyder at løse dem ved at stille garantier til rådighed for erhvervslejere for at skabe tillid og tryghed, hvilket gør det lettere for små og mellemstore virksomheder at få adgang til de helt rette lejemål.

Med en betydelig egenkapital og stor erfaring kan vi som garantistillere fremme vækst og finansiering for små og mellemstore virksomheder. Vores tjenester omfatter diverse kautions- og garantiydelser, som du kan læse mere om her og her.

Fordele ved at Kjøller stiller garanti overfor udlejer:

  • Få adgang til mere attraktive erhvervslejemål
  • Få forhandlet mere attraktive vilkår
  • Du kan anvende virksomhedens frigjorte kapital på andre vækstfremmende tiltag


Ansøg om en garantistillelse fra Kjøller

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket garantibeløb:

DKK

Hvad skal kautionen stilles for?:

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelig egenkapital eller anden form for sikkerhed.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker aftaler der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.