Sikkerhedsstillelser tilbydes til virksomheder

Hos Kjøller kan vi stille sikkerhed overfor dine handelspartnere og andre kreditorer.

Efter mange års investeringer og samarbejde med porteføljeselskaber har vi bred erfaring med sikkerhedsstillelser. Skal din virksomhed også bruge vores hjælp?

Som forretningsdrivende kan det ofte være udfordrende at opnå kredit hos leverandører eller andre samarbejdspartnere, hvis virksomheden ikke besidder den nødvendige kreditscore eller historik til at opfylde kravene. Dette kan bremse virksomhedens vækst til stor frustration for ejere og investorer.

Gennem vores virke som investeringsselskab og i samarbejdet med vores porteføljeselskaber har vi været vidne til denne udfordring utallige gange.

I Kjøller tilbyder vi virksomheder og forretningsdrivende at stille sikkerhed for at imødegå den udfordringen om at opnå kredit. Dette gør vi ved at stille vores økonomiske kapacitet til rådighed for små og mellemstore virksomheder, der mangler garantier over for deres vigtigste leverandører, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser.

Hvor kunne behovet for en sikkerhedsstillelse opstå?
  • Leverandører: Vores sikkerhedsstillelser kan bidrage til sikring af varekøb eller stå til rådighed ved forudbetalinger
  • Finansielle institutter: Vi stiller ofte sikkerhed til oprettelse af kassekreditter eller sikring af lån.
  • Ejendomsbranchen: Kjøller kan stille sikkerhed for lejeaftaler i forbindelse med udvidelse eller flytning.
  • Ejendomsudvikling: Vi kan stille sikkerhed ved køb eller leasing af kapitaltungt udstyr eller i forbindelse med transportaftaler eller større projekter.
  • Tech-virksomheder: Ved oprettelse af større udviklingsprojekter eller IT-investeringer stiller Kjøller gerne sikkerhed.
  • Produktionsbranchen: Trænger din virksomhed til nye faciliteter, en udvidelse af produktlinjen eller nyt udstyr til fremstillingen af produkter kan Kjøller stille finansiel sikkerhed til sådan et foretagende.
  • Vi er dog ikke begrænset af ovenstående. Såfremt du mener, at vores sikkerhedsstillelser lyder relevante, tøv ikke med at sende os en ansøgning!

Ansøg om sikkerhedsstillelse

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

CVR nummer:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Min. beløb der ønskes sikkerhed for:

DKK

Maks. beløb der ønskes sikkerhed for:

DKK


Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille sikkerhed over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde krav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker aftaler der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Præmien ligger typisk mellem 2-8% af beløbet der stilles sikkerhed for. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.