Danske investorer

Dansk investor investerer i din virksomhed

Er din virksomhed på udkig efter en dansk investor? Hos Kjøller er vi aktivt på udkig efter nye og spændende investeringsmuligheder

Rejsen startede i 2008 og vi har siden da investeret i mere end 50 forskellige virksomheder. Selvom vores investeringer har strakt sig bredt fra stålproducenter i England til brilleproducenter i Indien, har vores primære fokus alligevel været på danske virksomheder.

Hos Kjøller består vi af et team af passionerede mennesker med stor iværksættertrang og mange års erfaring med selv at starte og drive virksomhed. Dette giver os mulighed for at forstå din virksomhed og de udfordringer der måtte forekomme. Da vi investerer vores egne midler har vi fleksibilitet til at tilbyde kreative aftaler der imødekommer begge parters behov, understøttet af en grundig, men hurtig, due diligence-proces, som giver dig mulighed for at modtage et term sheet på kort tid, hvis vi mener der er grundlag for et godt match.

Er du selv en dansk investor på udkig efter interessante investeringsmuligheder? Tilmeld dig → investorlisten ← og få besked hver gang nye investeringsmuligheder opstår.

Ansøg om en investering

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.