Garantistillelse til realkredit

Vi stiller garanti til rådighed i forbindelse med realkreditlån

I løbet af de seneste år har vi ydet garantistillelser til virksomheder i vores portefølje, og vi er nu klar til at udvide dette tilbud til din virksomhed

Er din virksomhed ved at vokse ud af lejemålet og overvejer du at erhverve egne kontorlokaler? Er du en ejendomsinvestor på udkig efter nye attraktive investeringer, men støder du på udfordringer med at blive godkendt i realkreditinstitutterne? Eller har du en helt anden grund til at søge et realkreditlån?

At opnå godkendelse til et realkreditlån kan være en udfordring, især i et dårligt rentemarked eller når man som startup mangler betydelig egenkapital til indskud eller aktiver til at stille sikkerhed med.

Vi er bekendt med denne udfordring gennem vores porteføljeselskaber, og derfor tilbyder vi i dag at stille garanti, så din virksomhed kan opnå godkendelse til et realkreditlån. Ansøg i dag og få svar inden for 24 timer.

Fordelene ved at få en garantistillelse til et realkreditlån:
  • Øget lånekapacitet: En garantistillelse kan øge din virksomheds låneramme ved at give banken en større sikkerhed og tillid til tilbagebetalingen din virksomhed som låntager.
  • Forhandl bedre lånevilkår: Med en garantistillelse kan din virksomhed muligvis opnå lavere rentesatser, bidragssatser eller andet på lånet, da banken betragter lånet som mindre risikabelt.
  • Hurtigere lånegodkendelse: Med en garantistillelse vil banken formentligt godkende lånet hurtigere, da der er mindre behov for at evaluere virksomhedens økonomiske situation og risiko.

Ansøg om garantistillelse

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

CVR nummer:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket garantibeløb:

DKK

Hvem skal garantiens stilles til?

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker garantier der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.