Hjælp til kaution hos Nordea

Få Kjøller med som kautionist når der stiftes erhvervslån hos Nordea

Vi stiller os ofte til rådighed når vores porteføljeselskaber skal hente ny kapital. Nu kan vi også hjælpe din virksomhed

Vi kan se, at banker og andre finansielle institutioner ofte stiller strenge krav, når virksomheder søger om lån. Dette er en udfordring, som vi har mødt gennem flere af vores egne porteføljeselskaber.

I dag er vi dog glade for at kunne tilbyde en løsning på denne udfordring. Med vores mange års erfaring på ejendomsmarkedet og en betydelig egenkapital på omkring 250 mio. kr., har vi tilegnet os en solid forståelse for, hvad der kræves for at opnå bankgodkendelse. Ansøg om at få Kjøller med som kautionist, og opnå en gnidningsfri godkendelse til et lån hos Nordea.

Er du ikke på jagt efter et lån fra banken, men er det i stedet for en investering din virksomhed er ude efter? Læs mere om vores forretning og ansøg om en investering her.

Ansøg her

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket kautionsbeløb:

DKK

Hvad skal kautionen stilles for?:

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker aftaler der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.