Vækstlån

Tag din virksomhed til nye højder med et vækstlån fra Kjøller

Hvad end der er tale om en startup, scaleup eller mere moden virksomhed så tilbyder Kjøller at yde lån i forbindelse med vækstinitiativer

Har din virksomhed brug for et skub i den rigtige retning?

Hos Kjøller har vi mange års erfaring med at investere i virksomheder og yde professionel rådgivning og sparring til vores porteføljeselskaber. Udover at investere tilbyder vi også ganske almindelige virksomhedslån. For denne type lån er det dog typisk en forudsætning, at der fremlægges en plan for, hvordan lånet vil bidrage til virksomhedens vækst.

Som udgangspunkt har vi ikke en fastlagt liste over formål for vores vækstlån, men eksempler kan omfatte indkøb af varer, udvidelse af forretningslokaler, teamudvidelse eller intensivering af marketinginitiativer.

Ansøg om et vækstlån

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:

CVR nummer:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket belåningsramme:

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Seneste 12 måneders overskud (estimeret):Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med et lån fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Det forventes at kapitalen benyttes jf. hvad der aftales gennem dialog mellem virksomheden og Kjøller inden lånet udstedes.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.