VC Funding til startups

Få en Venture Capital med på din vækstrejse

Kjøller tilbyder VC funding til startups, scaleups og mere modne virksomheder. Ansøg her.

Er din virksomhed på udkig efter investering? Hos Kjøller investerer vi i startups, scaleups og modne virksomheder på tværs af brancher. Send os endelig din investering, så vurderer vi, om der er et passende match.

Der er adskillige fordele ved at inddrage en Venture capital i virksomhedens vækstrejse. VC funding udgør en mere risikovillig kapital end den, der typisk tilbydes af almindelige pengeinstitutter, hvilket øger sandsynligheden for at modtage investeringer sammenlignet med hvis man i stedet var gået til banken. Hos Kjøller besidder vi ekspertise inden for iværksætteri og tilbyder mange års erfaring med rådgivning og sparring til entreprenante virksomheder. Med en Venture capital organisation i ryggen har man som virksomhed også et kvalitetsstempel, hvilket forbedrer virksomhedens troværdighed og image i eksterne relationer med leverandører og andre finansielle institutioner.

Hvorfor skal jeg tage imod VC funding fra Kjøller?
  • Fleksibilitet: I modsætning til den typiske Venture capital investerer vi vores egne penge. Vi tænker derfor ud af boksen og kan tilbyde kreative deals.
  • Ekspertise: Vores team besidder mange forskellige kompetencer og vi yder gerne sparring og rådgivning såfremt der er behov for det.
  • Erfaring: Hos Kjøller er vi alle entreprenante og kan derfor sætte os ind i din situation. Flere af os er tidligere iværksættere.
  • Kort behandlingstid:Vi arbejder ud fra en grundig men effektiv due diligence proces og kan derfor tilbyde et term sheet allerede en uge efter du har indsendt din case.
Er din virksomhed en scaleup eller måske mere moden? Ansøg om en investering her.

Ansøg om VC funding

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.