Private equity med Kjøller

Tag dine ambitioner et skridt videre med en Private Equity investering fra Kjøller

Private Equity kan for nogle mennesker være et mystisk begreb. Hos Kjøller foretager vi selv Private Equity investeringer og tilbyder privatpersoner mulighed for at deltage.

Private Equity er et paraplybegreb, som dækker over flere typer investeringsfirmaer, herunder Venture Capitals, hvilket er den investeringsform som Kjøller primært foretager.

Manglen på risikovillig kapital er en almen kendt udfordring på det danske kapitalmarked. Dette hæmmer væksten i dansk økonomi og skader den danske iværksætterlyst.

I modsætning til banker og andre konservative finansielle institutter, som ofte er tilbageholdende med at støtte virksomheder i tidlige udviklingsstadier, er Kjøller villige til at påtage sig større risici i lovende investeringsmuligheder.

Med omfattende erfaring i at støtte startups og mindre virksomheder tænker vi ofte ud af boksen og tilbyder fleksible finansieringsløsninger til gavn for både investor og founder. Udover finansiering tilbyder vi også in-house ekspertise og et stærkt netværk til at fremme væksten og hjælpe virksomheder med at opnå deres mål.

  Fordele ved Private Equity?
  • Risikovillig investor: Private Equity investeringer fokuserer på virksomhedens potentiale frem for dens historik.

  • Kapital, knowhow og sparring: Vi tilbyder ikke kun kapital, men også værdifuld ekspertise og rådgivning inden for forskellige områder.

  • Troværdighed: En Private Equity investering kan styrke din virksomheds troværdighed og åbne døre for nye muligheder.

  Få andel i Kjøllers Private Equity investeringer gennem Investorlisten
  Det kan ofte være svært for investorer at få adgang til Private Equity investeringer grundet krav til større formue.

  Kjøller tilbyder en ny mulighed for investorer ved at facilitere kontakten mellem private investorer og vores porteføljeselskaber gennem vores Investorliste. På denne måde kan privatpersoner deltage i vores investeringer direkte.

   Hvorfor skrive sig op på Investorlisten?
  • Unik investeringsmulighed: Eftersom Kjøller selv deltager i de investeringscases, der sendes ud til Investorlisten, gennemgår virksomheden i forvejen en grundig due diligence. Dette understøtter vores tillid til de cases, vi præsenterer dig for.

  • Helt uforpligtende: Det er ganske uforpligtende at melde sig til Kjøllers Investorliste og man kan til hver en tid melde sig fra listen igen. Derudover er det gratis at tilmelde sig listen og du vil modtage besked, hver gang en investeringsmulighed matcher din profil.

  Ansøg om en Private equity investering her

  Selskabsoplysninger


  Selskabets navn:

  By/land:

  Hjemmeside:  Baggrund


  Stadie:

  Kort beskrivelse:

  Uddybende beskrivelse:  Økonomi


  Søger (mimimum):

  DKK

  Søger (maksimum):

  DKK

  Ejerskab der tilbydes:

  %


  Kontaktoplysninger


  Navn:

  Email:

  Jeg er:

  Founder af selskabet
  Co-founder af selskabet
  Medejer i selskabet
  Eneejer af selskabet
  Medarbejder i selskabet
  Investor i selskabet
  Rådgiver for selskabet


  Sprog:

  Nyhedsbrev:

  Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

  Betingelser:

  Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.