Dansk Venture Capital

Tag din virksomhed til det næste niveau med en venture capital investering fra Kjøller.

Det kan ofte være udfordrende for mindre virksomheder og startups at finde passende finansiering. Få støtte til din vækst med Kjøllers venture capital ydelser.

Banker og lignende pengeinstitutter har ofte ikke den nødvendige risikovillighed til at gå ind og yde lån eller direkte investeringer i virksomheder som stadig befinder sig i early-stage fasen. Dette er et generelt anerkendt problem på markedet for kapital, som hindrer væksten af danske startups og ultimativt skader dansk iværksætteri.

Det er så her at venture capitals kommer ind i billedet. Kjøller er en dansk venture capital, der med en større risikovillighed end almindelige pengeinstitutter hjælper det danske iværksættermiljø.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe startups og mindre virksomheder med skræddersyede finansieringsløsninger. Udover kapital tilbyder vi også ekspertise og netværk, der kan være med til at sætte turbo på væksten og realisere ambitionerne.


Fordele ved at have en Venture capital med på vækstrejsen:

  • Risikovillig kapital: Sammenlignet med gennemsnitlige pengeinstitutter er en venture capital investering baseret på din virksomheds potentiale. Det er derfor ikke vigtigt, at din virksomhed har en lang track record, men i stedet vurderer vi hvorvidt dit produkt og dit team har potentialet til at vækste.

  • Bred ekspertise og rådgivning: Ud over kapital bringer vi værdifuld ekspertise og rådgivning til bordet, herunder juridisk rådgivning, strategisk vejledning, medieeksponering og netværksmuligheder, der kan hjælpe din virksomhed godt på vej.

  • Kvalitetsstempel: En venture i capital i ryggen styrker din forretnigns troværdighed og position overfor partnere, kunder og potentielle andre investorer, hvilket kan åbne døre for nye muligheder og samarbejder på sigt.

Ansøg her

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Stadie:

Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Søger (mimimum):

DKK

Søger (maksimum):

DKK

Ejerskab der tilbydes:

%


Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.