EIFO lån

Undersøg alternativerne inden du tager imod et lån fra EIFO

Vi tilbyder at yde lån eller foretage investeringer i din virksomhed til ordentlige og fair vilkår

Vi har tidligere gjort udtryk for, hvad vi mener om EIFOs (tidligere Vækstfonden) tilgang til investeringer. Dette kan du læse meget mere om her.

Kort sagt mener vi ikke, at EIFO tilbyder retfærdige vilkår, når de investerer eller yder lån til virksomheder med behov for midler til at vækste. Dette tillader de sig at slippe af sted med grundet manglende gennemsigtighed på markedet for kapital.

Med en investering fra Kjøller bliver du mødt i øjenhøjde af et team bestående af investeringseksperter og tidligere founders med fingeren på pulsen i et ellers meget dynamisk iværksættermiljø. Hos Kjøller besidder vi en bred vifte af kompetencer og kan derfor støtte og rådgive startups på mange aspekter herunder IT, jura, finance, marketing, bogholderi etc.

Vi har travlt på kontoret, men såfremt vi mener at der foreligger et potentielt match, kan vi stå klar med et term sheet allerede efter en uges tid. Ansøg i dag og få svar inden for 24 timer.

Ansøg her

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Stadie:

Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Søger (mimimum):

DKK

Søger (maksimum):

DKK

Ejerskab der tilbydes:

%


Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er der fuld gennemsigtighed på alle parametre. Vi ønsker det bedste for vores porteføljevirksomheder og står derfor også altid til rådighed med strategisk sparring. Med Kjøller som investor er det også hensigten at din virksomhed modtager et kvalitetsstempel som signalerer positivt udadtil til andre potentielle investorer hvilket kan blive relevant i senere investeringsrunder.
Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.