A day in the life: Nicklas Lagermann, Business Intern

7. december 2023Mød vores Business Intern, Nicklas Lagermann. Nicklas studerer en PBA i International Handel og Markedsføring ved Copenhagen Business Academy, som han forventer at afslutte i 2024. Nicklas interesserer sig meget for forretningsudvikling og investering, især indenfor ejendomsbranchen. Derfor var et praktikforløb hos Kjøller et oplagt valg.

Nicklas' arbejdsopgaver spreder sig over tre områder: nye investeringer, portefølje-management og marketing. På den måde får han indblik i og berøring med alle dele af vores forretning - lige fra venture-investeringer til fundraising til content-creation og ejendomsinvesteringer.

Vi har fulgt en dag i Nicklas' liv på og uden for Kjøller-kontoret. Dagen starter i Nicklas' lejlighed i Dubai Marina.

07:00

Nicklas er morgenfrisk og starter dagen med en svømmetur i poolen, før turen går mod Kjøller-kontoret i Jumeirah Lakes Towers (JLT). Det tager cirka 20 minutter at komme fra Nicklas' lejlighed til kontoret i JLT på hans scooter, men indimellem kan det tage længere på grund af den lange elevatortur ned fra lejligheden. Nicklas bor nemlig på hele 90. etage.

09:00

Arbejdsdagen starter med et særligt fokus på Kjøller Ejendomme, hvor Nicklas samarbejder med vores lokale mæglere i Danmark om at reducere tomgang i vores ejendomsportefølje. Efterfølgende arbejdes der på forskellige markedsføringstiltag, der hjælper os med at generere flere leads til Investorlisten, som vi benytter, når der skal rejses kapital til vores porteføljeselskaber.

12:30

Hver onsdag spiser teamet frokost et sted ude i byen som en fast tradition, og ansvaret for at finde en restaurant går på skift. I dag er det Nicklas' tur til at vælge, og turen går til Sal's Bistro, som ligger i skønne og rolige omgivelser i Jumeirah Islands.

15:00

Eftermiddagen byder på et spændende Google Meet-møde med en virksomhed, som vi potentielt skal investere i, og efterfølgende diskuteres casen og materialet internt.

19:00

Efter arbejde deltager Nicklas og Robin, Kjøllers anden Business Intern, i et netværksarrangement for danskere i Dubai. Arrangementet afholdes en gang om måneden, og her er det muligt at udveklse idéer, kontakter, tip og tricks over middag og drinks.

21:30

Efter arrangementet er det tid til at slappe af på JBR, en strandpromenade tæt på både Nicklas' og Robins lejligheder. De hopper i vandet og ser noget fodbold på storskærmen, og eventuelle ideer, der måtte have opstået i løbet af dagen, diskuteres over en vandpibe.

23:00

Nicklas er hjemme igen, og som dagen går på hæld, bruger han det sidste af aftenen på at slappe af med en god bog.

Nysgerrig på hvordan hverdagen ser ud for de andre på kontoret? Så læs deres ‘A day in the life'-artikler her:

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev