A day in the life: Søren Bay, Portfolio Manager

14. oktober 2021Mød vores Portfolio Manager, Søren Bay, der blev en del af teamet i efteråret 2021.

Til dagligt bor Søren i Dubai Marina blot 10 minutter fra kontoret, men oprindeligt kommer han fra Langeland. De seneste år har han studeret i København på CBS, mens han sideløbende med studierne har tilegnet sig stor erfaring inden for finansiering.Søren (tv) er ikke helt ny i Dubai. Ej heller på kontoret i Magnus Kjøller Holding, hvor han tidligere har været i praktik. Vi synes selv, det er en succeshistorie, at ringen nu "sluttes" med en fuldtidsstilling.Vores mødelokale 2 ses ovenfor. Det er vigtigt, at vores medarbejdere kan trække sig tilbage fra det store kontor, hvis et møde er på dagsordenen, eller arbejdsopgaven i sig selv kræver skærpet fokus.

Søren har ansvaret for vores ejendomsportefølje og er således dirigent på vores interne tomgangsmøder. Næste møde afholdes i næste uge, så Søren er igang med forberedelserne.

I Kjøller Ejendomme A/S har vi en række partnere, der sikrer de praktiske opgaver i forbindelse med vores boligudlejning i Danmark. Det gælder vigtige opgaver som vedligeholdelse af enheder samt viceværtservice. Søren er i dialog med vores interessenter på kontinuerlig basis.Søren vurderer desuden de investeringsmuligheder, vi modtager på vores hjemmeside. Såfremt en case er relevant at undersøge nærmere, sætter han et videomøde op, som i dag (ovenfor), hvor en mulig case er på agendaen.

Efter mødet sender Søren en mail til resten af teamet med en statusopdatering samt næste "action points".Og så er det blevet tid til frokostpause. I dag spiser vi business lunch i flotte omgivelser i Dubai Marinas "Pier 7", der består af syv forskellige restauranter.

I fritiden spiller Søren padel med sin faste makker, og han er også glad for at løbe en frisk morgentur i Dubai Marina. Dagen lakker mod enden, men aftenudsigten i Marinaen fejler heller ikke noget, når mørket falder på og lysene tændes. Sådan ser en dag ud for vores Portfolio Manager.Se vores tidligere A day in the life-artikler her:

Læs mere om, hvilke kompetencer teamet byder ind med

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev