A day in the life: Robin Hetner, Business Intern

2. november 2023Mød vores Business Intern, Robin Aavang Hetner. Robin har for nyligt færdiggjort sin BSc i International Business fra Copenhagen Business School og har længe haft en stor interesse i investeringer. Derfor er han taget til Dubai for at få praktisk erfaring inden for investeringsverdenen, før han senere skal læse sin kandidat.

Robins arbejdsopgaver spreder sig over tre områder: nye investeringer, portfolio management og marketing. På den måde får han indblik og berøring med alle dele af vores forretning - lige fra venture-investeringer til fundraising til content-creation og ejendomsinvesteringer.

Vi har fulgt en dag i Robins liv på og uden for Kjøller-kontoret. Dagen starter i Robins lejlighed i Dubai Marina.

Herover ses udsigten fra Robins lejlighed.

07:15

Robin er morgenfrisk og starter dagen med en hurtig tur i fitnesscenteret, før turen går mod Kjøller-kontoret i Jumeirah Lake Towers (JLT). Det tager ca. 20 minutter at komme fra Robins lejlighed til kontoret i JLT.

08:45

Arbejdsdagen starter med at tjekke mails og få et overblik over dagens opgaver, som i dag har særligt fokus på fundraising og nye investeringer. Robin opsøger og rækker ud til potentielle investorer til et porteføljeselskab, som vi i øjeblikket rejser kapital for, og udarbejder research på potentielle nye investeringscases.

12:30

Hver onsdag spiser teamet frokost et sted ude i byen. Det er en fast tradition, og ansvaret for at finde en restaurant går på skift. I dag står den på fransk mad i et smukt orangeri hos Kempinski-hotellet.

15:00

Eftermiddagen byder på et spændende Google Meet-møde med en FinTech virksomhed, som vi potentielt skal investere i, og efterfølgende diskuteres casen og materialet internt.

18:00

Efter arbejde tager Robin til JA Ocean View Hotel i Jumeirah Beach Residence for at spille en times padeltennis. Det er blevet en fast ugentlig tradition under Robins ophold at spille padeltennis med tre andre danskere, som han har mødt i Dubai.

20:00

Aftenen står på aftensmad med Nicklas, Kjøller’s anden Business Intern, og Nicklas’ ven, som er på besøg fra Danmark. Her er de på det populære Asia Asia i bygningen Pier 7 i Dubai Marina.

22:30

Robin er hjemme igen, og som dagen går på hæld, bruges det sidste af aftenen på at falde til ro med et afsnit Suits.

Nysgerrig på hvordan hverdagen ser ud for de andre på kontoret? Så læs deres ‘A day in the life’-artikler her:

Kunne du også tænke dig at blive praktikant hos Kjøller? Så læs mere og søg her!

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev