A day in the life: Malak Kerjie, Investment Manager

28. oktober 2022Mød vores Investment Manager, Malak Kerjie, der oprindeligt kommer fra Vedbæk, men har boet og arbejdet i Dubai det seneste år. Malak er uddannet fra CBS og har erfaring med forretningsudvikling, salg og ledelse.

Til daglig bor hun med sin mand og to børn i Townsquare ca en halv times kørsel fra kontoret i JLT.

Hos Kjøller hjælper Malak vores porteføljeselskaber med kapitalrejsning og er løbende i dialog med potentielle emner til vores Investorliste, der i dag tæller mere end 150 investorer med interesse i at investere for mere end 200 millioner kroner.

Hver uge har Malak spændende møder i kalenderen med investorer og forretningsfolk fra Danmark, Dubai og andre steder i regionen. Vi fik lov til at sidde med på sidelinjen.Dagens program starter på kontoret sammen med resten af teamet.

Ofte indleder vi arbejdsdagen med et kick off møde, hvor hver medarbejder skitserer dagens vigtigste opgaver og målsætninger. Vi sidder med forskellige fokusområder, men der skal løbende koordineres og samarbejdes på tværs af Kjøllers forretningsben.På formiddagens to do liste for Malak står bl.a. et telefonmøde med en større investeringsgruppe i Mellemøsten samt opfølgende kontakt til andre potentielle leads til vores Investorliste.

Malak gør sig herefter klar til dagens tur ud af huset, da hun skal til møde og frokost med en potentiel samarbejdspartner i Dubai. I løbet af eftermiddagen skal Malak besøge flere lokationer i og omkring downtown området. Mere kan vi ikke afsløre for nuværende.Første stop. Frokostmøde i Alserkal Avenue - et kunst- og kulturdistrikt i industriområdet Al Quoz i Dubai. Vores Business Intern, Amanda, sidder også med på mødet og tager notater, der efterfølgende deles med resten af teamet.Vi ønsker at udbrede kendskabet til vores forretning lokalt, og her spiller Malak en vigtig rolle med det netværk hun kommer med og løbende udbygger via møder som disse og deltagelse på relevante events for investorer og iværksættere.

I denne måned deltog Malak eksempelvis på Gitex sammen med kollega André Krumbæk.Efter business lunch og rundvisning på første location, er næste stop på vejen i DIFC (Dubai International Financial Centre), hvor møde nummer to skal afholdes.En god dag med flere møder både på og uden for kontoret lakker mod enden, og nu går turen hjemad mod Townsquare, hvor familien venter.

Klimaet i Dubai er behageligt i disse måneder, så dagen afsluttes med en karruseltur med børnene i den lokale park og efterfølgende en tur i Dubai Hills Mall (det skarpe øje vil i øvrigt bemærke Kjøller-tasken på ryggen af Malak herunder).

Sådan ser en dag ud for vores Investment Manager, Malak Kerjie.

Læs vores tidligere "A day in the life"-artikler:

Mød hele vores team

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>