Praktik hos Kjøller

Er du 21 år eller derover, og har du lyst til at gennemføre et praktikophold i udlandet i forbindelse med dit studie - her hos os i Dubai - kan du indsende din ansøgning forneden.

Ansøg her Læs mere

Om praktikpladsen

Kjøller tilbyder en unik mulighed for at få bred indsigt i investeringsbranchen og den danske startupscene. Vores investeringsben er opdelt i tre interne forretningsområder:

  • Nye investeringer
  • Portefølje management
  • Marketing

Som praktikant vil du gennem forløbet få bred berøringsflade med hvert af disse tre interne forretningsområder. Opgaverne vil indledningsvist være løst defineret, men over tid vil du komme til at fokusere på de områder, som bedst harmonerer med dine specifikke kompetencer, personlige interesser samt selskabets aktuelle behov.

I udgangspunktet er alle praktikperioder af sammenhængende 5-6 måneders varighed (dog ikke så perioden overlapper månederne juni, juli og august). Arbejdstiden er mandag-fredag 9-17. Fredag er hjemmearbejdsdag.

Det er op til praktiksøger selv at arrangere transport, kost og logi i praktikperioden. Vi supplerer med et månedligt økonomisk tilskud svarende til SU-satsen til udeboende på videregående uddannelser.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, skal du være velkommen til at kontakte Søren Bay på [email protected], inden du sender en ansøgning.

Ansøg her

FAQ

Det er op til praktikansøger selv at arrangere transport, kost og logi under praktikopholdet i Dubai. Dog skal vi nok være behjælpelige med at facilitere kontakt til vores netværk lokalt og rådgive bedst muligt om forskellige boligområder mm i dialogen frem mod praktikstart.
Arbejdstiden er i udgangspunktet 9-17, men det forventes, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider - eksempelvis når vi afholder vores netværkarrangement for porteføljeselskaberne, Dubai Days. Hver fredag er hjemmearbejdsdag.
Som praktikant vil du gennem forløbet få bred berøringsflade med vores tre interne forretningsområder: Nye investeringer, portefølje management og marketing. Opgaverne vil indledningsvist være løst defineret, men over tid vil du komme til at fokusere på de områder, som bedst harmonerer med dine specifikke kompetencer, personlige interesser samt selskabets aktuelle behov.
Ja - du kommer til at rejse ind i Dubai (De Forenede Arabiske Emirater) på et turistvisum. Når dette skal forlænges ca. halvvejs under praktikperioden, dækker Kjøller udgifterne hertil.
Nej - undersøg derfor om din nuværende rejseforsikring fra Danmark dækker, mens du opholder dig i Dubai.
I udgangspunktet er alle praktikperioder hos Kjøller af sammenhængende 5-6 måneders varighed (dog ikke så perioden overlapper månederne juli og august).
Vi supplerer med et månedligt økonomisk tilskud svarende til SU-satsen til udeboende på videregående uddannelser.
Vi forventer, at du kommer med en “yes can do” attitude, masser af gåpåmod og eventyrslyst. Du får lov til at bidrage til vores forretning på lige fod med resten af teamet, men vi forventer ikke, at du kommer med tung erfaring.
Kjøller tilbyder en unik mulighed for at få bred faglig erfaring på tværs af vores afdelinger, indsigt i investeringsbranchen og den danske startupscene. Vi er selv iværksættere, kommer fra forskellige baggrunde og vores geografiske placering i Dubai gør praktikopholdet ekstra attraktivt.
t>