Lån til markedsføring

Øg din virksomheds eksponering med et marketing lån fra Kjøller

Som investeringsselskab kan vi hjælpe virksomheder på flere måder, herunder ved at yde lån med henblik på styrkede marketingaktiviteter

Vi er bekendt med situationen. Din virksomhed har udviklet et lovende nyt produkt eller tilbyder en service, der imødekommer et kritisk behov i samfundet. Desværre mangler der likviditet til at markedsføre produktet, hvilket gør det udfordrende at nå ud til det rette segment og øge salget.

Vi som investeringsselskab støder ofte på dette scenarie. Glimrende startups med dygtige founders og gode idéer står klar til at lancere spændende nye produkter, men mangler de nødvendige midler. Derfor tilbyder vi hos Kjøller specialtilpassede virksomhedslån, der specifikt hjælper med at finansiere marketinginitiativer og øge eksponeringen, så din vækstrejse kan få det rette skub.

Søger du ikke specifikt et marketing lån, men er du interesseret i at modtage en investering fra os? Læs mere om vores aktiviteter og ansøg om en investering fra Kjøller her.

Hvad kan et marketing lån benyttes til?

  • Online marketing: Få gang i din online annoncering på SoMe som Facebook, Instagram eller LinkedIn og nå ud til en bredere målgruppe.
  • Content marketing: Finansier produktionen af kvalitetsindhold såsom blogs, videoer eller infografikker, der kan tiltrække og engagere potentielle kunder.
  • Search Engine Optimization (SEO): Invester i SEO-tjenester for at forbedre synligheden og placeringen af din hjemmeside i søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner.
  • Events og sponsoraftaler: Få midler til at kunne deltage i brancherelaterede events eller indgå sponsoraftaler for at øge din brand eksponering.
  • Print- og offline markedsføring: Få kapital til opstart af produktionen af brochurer, flyers eller annoncer i trykte medier såsom aviser og magasiner for at nå ud til en målgruppe, der foretrækker traditionelle markedsføringskanaler.
  • Hyr et marketingbureau: Det kan ofte strække ud over startupbudgettet at få et professionelt marketingbureau til at løfte markedsføringen til nye højder. Ofte viser det sig dog at være ganske gavnligt for initiering af salg.
  • Ovenstående er blot eksempler på hvad Kjøllers marketing lån kan gå til.Ansøg om et marketing lån

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:

CVR nummer:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket belåningsramme:

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Seneste 12 måneders overskud (estimeret):Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

FAQ

Virksomheden skal have været i drift i mindst 12 måneder. Den skal kunne demonstrere positive tal og en markedsføringsteknik, der fungerer, men bare mangler flere penge.
Efter 12 måneder kan selskabet købe Kjøllers kapitalandele retur for 50.000 kr., hvis de ikke er tilfredse med samarbejdet og føler, at Kjøller ikke kan bidrage med mere positivt i deres vækstrejse. Der behøves ikke at give argumentation, men blot en orientering om, at der ønskes at blive betalt tilbage.
Størrelsen på lånet afhænger af, hvad du ønsker (op til 500.000 kr.), og renten er 5%. Det løber i 12 måneder, hvorefter det skal betales tilbage. Tanken er, at hvis du har markedsføring, der tjener sig hjem hurtigt, kan pengene bruges som en katalysator til at løbe din markedsføring i gang på en større skala. Lånets størrelse afhænger også af hvilken sikkerhedspakke der kan stilles og vi kan ikke garantere at vi kan efterkomme dit ønskede lånebeløb.
Udover finansiering, tilbyder Kjøller en bred vifte af støtte til virksomheder. Dette inkluderer strategisk rådgivning, hvor vi hjælper med at optimere virksomhedens værdi og udvikle forretningsstrategier. Vi tilbyder også mellemfinansiering og garantistillelser for yderligere økonomisk støtte. Vores netværk - alene bare blandt vores øvrige porteføljeselskaber - kan være en værdifuld ressource, og vi tilbyder juridisk rådgivning for at navigere i komplekse forretningsmæssige udfordringer. Derudover bistår vi med hjælp til opkøb og exit-strategier for at maksimere virksomhedens potentiale og sikre en succesfuld fremtid.
Fordi vi gerne ser en upside i alle de investeringer, vi laver (foruden en lav rente), tager vi en mindre ejerandel i selskabet. Det er vores incitament til at hjælpe med at vækste forretningen og stå til rådighed. Hvis du ikke føler, vi skaber nok værdi, kan du købe vores andele tilbage igen. Det er sådan, vi holder hånden på kogepladen.
Som udgangspunkt nej, medmindre du har aktiver eller anden forretning i Danmark.
Du kan altid indfri lånet tidligt. Hvis du misligholder lånet og ikke betaler tilbage, vil der som ethvert andet lån tilfalde misligholdelsesomkostninger. Vi er pragmatiske og vil forsøge at finde en løsning sammen med dig om tilbagebetaling.
Ja, det er som udgangspunkt vigtigt, at de midler, der tildeles til marketing aktiviteterne, administreres af et professionelt bureau, der besidder erfaring med store budgetter. Dette tjener samtidig som en form for indirekte sikkerhed for os, idet det sikrer, at erfarne folk er involveret i processen. Disse personer bør have en dyb forståelse for vigtige koncepter som ROAS (Return on Advertising Spend) og andre relevante aspekter. Vi stiller ingen specifikke krav til, hvilket digitalt marketingbureau du vælger, så længe bureauet er professionelt og har en dokumenteret track record med tidligere klienter.
Som udgangspunkt kræver vi, at selskabet er "i godt gænge" og har sikkerhed i form af fx et varelager, som vi kan tage pant i. Hvis det ikke er muligt, vil vi indgå en dialog om, hvilke øvrige sikkerheder der er mulighed for.
Vi har et sæt standarddokumenter for både lånet, kapitaloverdragelsen og tilbagekøbsoptionen, som vi deler med dig.