Invester i vores virksomheder

Tilmeld dig Investorlisten og få adgang til unikke investeringsmuligheder

Vi tilbyder private investorer muligheden for at blive del af et spændende investeringsnetværk, hvor man aktivt kan deltage i vores løbende investeringsaktiviteter.

Det er sjældent nemt for private eller mindre kapitalstærke investorer at foretage direkte investeringer i virksomheder, der endnu ikke er børsnoteret.

Desuden kan det også ofte for ikke-professionelle investorer virke som at færdes i et minefelt, når de investerer i private virksomheder, da mængden af offentligt tilgængelig information er begrænset.

Bliv en del af Kjøllers investeringsnetværk gennem vores Investorliste, og få adgang til spændende investeringsmuligheder i vores porteføljeselskaber. Som medlem af Kjøllers investeringsnetværk vil du løbende blive præsenteret for nye investeringsmuligheder, der er nøje udvalgt og screenet af vores team. Vi har også hånden på kogepladen, hvilket betyder, at investeringscasen er grundigt vurderet af Kjøller, så du ikke behøver at foretage omfattende due diligence på egen hånd.    Hvorfor skal jeg tilmelde mig investorlisten?
  • En anderledes og unik investeringsmulighed: Da Kjøller aktivt investerer i de projekter, der tilbydes gennem Investorlisten, har vi allerede gennemført en omfattende due diligence. Dette styrker vores tillid til de investeringsmuligheder, vi præsenterer for dig.

  • Ingen binding: At tilmelde sig Kjøllers Investorliste forpligter ikke, og du kan nemt afmelde dig såfremt det ikke længere skulle have interesse. Det koster ingenting at deltage, og du vil få besked hver gang, der er en investeringsmulighed, der passer til din profil.

Ofte stillede spørgsmål

Investorlisten er 100% uforpligtende og man kan til enhver tid afmelde sig listen.
Tidligere investeringserfaring er ikke et krav for at kunne tilmelde sig Investorlisten.
Nej - Investorlisten er fortrolig.