Garanti til byggeri

Garanti til entreprenør og byggeprojekter tilbydes

Kom godt i gang med dit byggeprojekt og skab et tillidsfuldt forhold til leverandører, kreditorer og andre interessenter med en garantistillelse fra Kjøller

Byggeprojekter kan være komplekse og indeholder ofte mange risici for alle parter involverede. Det kan forekomme, at en entreprenør misligholder aftalen ved f.eks. at afslutte et byggeprojekt med fejl og mangler eller være forsinket med arbejdet. Dette kan resultere i betydelig frustration både for bygherren, kreditorer og leverandører, da det fører til unødvendigt overarbejde, uforudsete omkostninger. Dermed vanskeliggøres byggeprojekter også yderligere, da det ofte kræves, at der stilles sikkerhed i forbindelse med påbegyndelse af sådanne projekter.

En garanti udstedt af Kjøller sikrer alle parter ved tilfælde af misligholdelse af aftalepunkterne. Dette betyder, at relevante interessenter er sikret mod eventuelle tab, der måtte opstå inden for den fastsatte beløbsgrænse.

Vores garantistillelser er fleksible og kan benyttes i et bredt omfang af kontekst herunder byggeprojekter, udlejning af ejendom, sikring af handelsaftaler mm. Læs mere om vores garantiservices her.

Byggegarantiens fordele:
  • Forhandl bedre vilkår: Med en Kjøller garanti er du bedre stillet når der skal forhandles aftalevilkår med leverandører og andre interessenter.
  • Bliv en mere attraktiv kandidat: Ved at fremvise en garanti fra Kjøller er sandsynligheden for at du vinder udbud eller at andre virksomheder vil indgå et samarbejde med dit firma højere, da der foreligger større sikkerhed.

Ansøg om en byggegaranti

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Beskrivelse:Øvrigt


Samlede kontraktsum for byggeprojektet:

DKK

Hvad er tidsplanen for byggeprojektet?

Hos Kjøller tager vi gerne ejerskab i virksomheder vi hjælper. Er det noget I er åbne overfor?Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker garantier der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.