Hjælp til kaution hos DLR

Hos Kjøller stiller vi os til rådighed som kautionist i forbindelse med optagelse af realkreditlån hos DLR

Ansøg om Kjøllers kautionist ydelser og stå stærkere når der skal erhverves nye ejendomme

Vi er familiære med de udfordringer, som ejendomsinvestorer står over for ved optagelse af realkreditlån. Hos Kjøller har vi en solid baggrund inden for ejendomsinvesteringer og administrerer i øjeblikket en aktiv portefølje af 450 lejemål til en samlet værdi på omkring 800 millioner kroner. Med vores indsigt i markedet kan vi guide dig igennem processen og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, hvad enten det drejer sig om at komme i gang med ejendomsinvesteringer eller udvidelse af en eksisterende portefølje.

Med næsten en kvart milliard i egenkapital og bred ekspertise tilbyder vi at træde til som kautionist, hvilket baner vejen for nye muligheder.

Fordele ved at have Kjøller med som kautionist:
  • Forbedret kreditværdighed:
    • En kautionist med en solid økonomisk profil kan forbedre din kreditværdighed, hvilket øger sandsynligheden for at du får godkendt lånet og muligvis også forbedrer vilkårene for lånet, herunder renten.

  • Øget lånebeløb:
    • Med en kautionist kan man i visse tilfælde låne en større sum penge, da kautionistens indkomst og aktiver også tages i betragtning ved vurderingen af lånet. På denne måde kan man få adgang til ejendomsinvesteringer som man før vurdere ikke var mulige.

  • Gunstige vilkår:
    • Med en kautionist kan man sommetider opnå bedre lånevilkår, herunder lavere renter eller gebyrer, da långiveren har en ekstra form for sikkerhed.

Ansøg om vores kautionistydelse

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsket kautionsbeløb:

DKK

Hvad skal kautionen stilles for?:

Hvad er den bagvedliggende sikkerhed?:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker aftaler der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.