The Plant Era

The Plant Era sælger vegansk proteinpulver og andre plantebaserede kosttilskud målrettet udøvere inden for sport og fitness.

En plantebaseret diæt forbedrer atleters performance, blodomløb, restitution og sænker fedtprocenten.

The Plant Era har knækket koden med deres veganske proteinpulver, der differentierer sig fra andre produkter på markedet ved ikke at klumpe, og den naturlige smag er god - vel at mærke uden tilsætningsstoffer.

Virksomhedens grønne profil er desuden god for planeten. The Plant Era donerer 1% af den årlige profit til United Nations Climate Change sekretariatet.

Nicholas Orsini, Founder, om investeringen fra Kjøller:

- Jeg vil fremhæve den værdiskabelse som teamet har bidraget med siden vores investering. Den er yderst værdsat.

- Muligheden for at kunne modtage sparring inden for juridiske og finansielle spørgsmål er en stor fordel, der gavner os, og det ville normalt koste en formue andetsteds.

- Vi fik desuden stor medieopmærksomhed i kølvandet på vores investering, hvilket jeg var overrasket over skete så hurtigt.

- Kjøller distribuerer også selv kosttilskud i UAE og gav os en unik mulighed for at teste vores produkter på det lokale marked.

- Det er altafgørende at få inputs udefra. Man stirrer sig nemt blind på problemer og fokuserer på detaljerne, men Magnus Kjøller og teamet giver deres mening til kende og får dig til at fokusere på det store billede.

Nyheder:

Medieomtale:

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev

Om investeringen

Investerede i december 2021

Stiftere

Nicholas Orsini

Hjemmeside

theplantera.com

Social media