Update fra porteføljen: The Plant Era åbner i Tokyo

9. august 2022The Plant Era meddeler, at de fremover shipper produkter til deres japanske kunder direkte fra Tokyo.

Siden The Plant Era modtog en investering fra Kjøller, har det været målet for det københavnske startup at blive lokalt forankret i Japan, et marked man satser stort på.

Tidligere blev de veganske proteinprodukter sendt fra Storbritannien og senere via Hong Kong - en løsning med store fragtmæssige omkostninger. Nu sendes produkterne direkte fra varelageret i Tokyo, efter alle godkendelser er modtaget fra de lokale myndigheder.

Nicholas Orsini, founder i The Plant Era, ser spændende perspektiver i satsningen på netop Japan, der nu for alvor kan rulles ud.

- Vi ser en stor åbning i markedet derovre, da vi mener, de eksisterende lokale brands har et helt andet fokus, siger Nicholas Orsini.

- Det er stadig en ung, men voksende, plantebaseret industri i Japan. Sammenlignet med USA og Europa er markedet underudviklet. Man bruger endnu ikke ordet "veganer" i daglig tale, men vi ønsker at skubbe på den grønne udvikling og bidrage til plantebaseret vækst på markedet for kosttilskud i Asien, siger Nicholas Orsini.

Hos Kjøller glæder vi os over dette vigtige skridt i The Plant Eras udvikling.

Læs mere om The Plant Era

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>