Ny investering: The Plant Era

13. januar 2022Vi er glade for at kunne kickstarte året med vores investering i The Plant Era, der sælger vegansk proteinpulver. Virksomheden har base i København, men satser internationalt med salg til fjernøsten.

- Vi ser store perspektiver i at komme med på rejsen i The Plant Era, der vil være first mover på det asiatiske marked inden for plantebaseret kosttilskud - særligt i Japan har de allerede fart på salget, siger Magnus Kjøller.

Vegansk proteinpulver fra The Plant Era indeholder hverken sukker eller tilsætningsstoffer og booster atleters ydeevne og restitution.

Løser et “velkendt” problem

The Plant Era har knækket koden, så deres protein både smager godt og ikke klumper i opblandingen.

- Uanset om man vil supplere sin kost for at opnå en sundere livsstil eller bruge The Plant Eras produkter i forbindelse med sin træning, så indeholder produktet mange fordele, siger Magnus Kjøller.

- Flere topatleter foretrækker en plantebaseret kost og i takt med vi på verdensplan ser et øget fokus på klima og dyrevelfærd, ser vi spændende perspektiver for The Plant Era de kommende år. Fodboldstjernen Pierre Emerick-Aubameyang bliver ambassadør for virksomheden, hvilket er ret stort, da han har et kæmpe reach. Også i Asien, siger Magnus Kjøller.

Fokus på Asien

Virksomheden blev stiftet af Nicholas Orsini, der særligt sætter fokus på det asiatiske marked.

- Det er det rette tidspunkt at få en investor med nu, fordi vi har bevist, at modellen bæredygtig, og nu har vi brug for kapital til at skalere forretningen, siger Nicholas Orsini.

- Vi glæder os over at have fået Magnus Kjøller og teamet med ombord grundet deres værdier, og fordi Magnus selv har bevist sig som iværksætter, siger Nicholas Orsini.

- Vores hovedfokus er Japan, hvor vi vil være first movere inden for det plantebaserede “space”, men inden for de næste par år er målet at udvide til Kina og Sydkorea, fortæller founderen.

Vi glæder os til at komme med på vækstrejsen og bidrage positivt med kapital og know-how.

Læs mere om The Plant Era

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev