Seed Capital fra Kjøller

Vi tilbyder Seed Capital til din virksomhed

Er din nystartede virksomhed stadig i de indledende faser og har du behov for kapital til at udvikle forretningen? Ansøg om Seed Capital fra Kjøller fra Kjøller og få din virksomhed på rette spor

Det kan være udfordrende at generere omsætning i de indledende faser af en startup rejse. Samtidig møder man en række omkostninger forbundet med udviklingen af forretningskonceptet, markedsføring og andre betydelige udgifter. Dette fører typisk til et likviditetspres, hvilket skaber en udfordrende situation for virksomheden.

Hos Kjøller har vi ekspertisen til at lede og styrke virksomheder gennem deres umodne fase. Med en solid baggrund inden for iværksætteri samt flere års erfaring inden for rådgivning og støtte til startups, er vi eksperter i at hjælpe virksomheder med at vækste ud af startup stadiet.

Hvornår kunne Seed Capital være relevant for min startup?

  • Produktudvikling: Min virksomhed er ved at lancere et nyt produkt og en kapitalindsprøjtning kan være nødvendig for at bringe produktet fra koncept til marked.
  • Marketing og markedsundersøgelser: Cash burn og tilgængelig kapital skaber en situation hvor der ikke er tilstrækkelige ressourcer til at skabe kvalitets markedsføring eller analysere og forstå virksomhedens målgrupper og deres behov.
  • Rekruttering: Din virksomhed har ikke tilstrækkelig kapital eller budgettet til at tiltrække de rette talenter og opbygge et stærkt team.
  • Udvidelse af produktionskapaciteter: Du driver en produktionsvirksomhed men har ikke den nødvendige kapital til det omkostningstunge udstyr som kan tage din produktion til nye højder.


    • Ovenstående er blot eksempler på hvad der kunne kvalificere din virksomhed til et Seed Capital lån.
Er din virksomhed en scaleup eller måske mere moden? Ansøg om en investering her.Ansøg om Seed Capital

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Kort beskrivelse:

Uddybende beskrivelse:Økonomi


Ønsker:

Ønskede pris:

DKK

Seneste 12 måneders omsætning (estimeret):

Månedligt cash burn:Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Med en investering fra Kjøller er det typisk hensigten at tage virksomheden skridtet videre og få skaleret operationerne. Kjøller har udover kapital et omfattende netværk og videnskapital blandt personalet hvorfor en investering fra Kjøller ikke kun kommer med kapital men også mange års erfaring.
Typisk små og mellemstore virksomheder, men det hænder også at der investeres i mere modne selskaber. Send din ansøgning og vi giver cases en seriøs overvejelse uanset størrelse!
Vi foretrækker at blive i vores porteføljeselskaber i en 5-6 års tid for dernæst at exite men varighed afhænger typisk af mange variable og kan derfor variere fra case til case.
Udover product, potential and people som er Kjøllers investeringssøjler så foretages der typisk en større due diligence proces i forbindelse med investeringer hvorfor det typisk forventes at virksomheden har styr på tallene og dokumentationen klar.
Vores interesser og erfaring spænder bredt hvorfor vores portefølje i udgangspunktet ikke er branchespecifik.