Året der gik - 2022

3. januar 20232022 blev et historisk år for Kjøller.

Vi skiftede navn fra Magnus Kjøller Holding til Kjøller, hvilket skal ses i lyset af, at forretningsomfanget er ekspanderet markant, og i dag er større end Magnus Kjøller som enkeltperson.

Dette ønsker vi, at vores identitet afspejler de næste mange år - vi er større end manden, men stadig den samme familie med det samme fokus: vi investerer i spændende virksomheder og hjælper dem med at vokse.

Status på året 2022 er, at vi gennemførte otte investeringer i følgende virksomheder:

  • The Plant Era
  • NettoPower (via Velkommen A/S)
  • CEL Sheet Metal
  • ABCforsikring
  • Fremad Amager Elite
  • Power Fuel (via Velkommen A/S)
  • Nordic Nutrition
  • Employ

Danmark sagde i 2022 endegyldigt farvel til corona-restriktioner, men det står klart, at nedlukningerne har haft store konsekvenser for en lang række brancher og virksomheder. Det mærkede vi også i egen portefølje.

Som de fleste startup-virksomheder har vores porteføljeselskab LY Copenhagen oplevet både op- og nedture på deres rejse. Selskabet, der startede som en webshop, åbnede flere nye fysiske butikker undervejs, men da verden lukkede ned, blev forretningen hårdt ramt og konsekvenserne for store. Tøjvirksomheden måtte desværre begære konkurs ultimo 2022.

Flotte milepæle

Vi fejrede i det forgangne år en historisk milepæl på kontoret, da vi primo 2022 have nul procent tomgang på en halv milliard kroner ejendomme i Kjøller Ejendomme A/S.Kjøller Ejendommes seneste projekt på Jernaldervej i Nørresundby, hvor gamle industribygninger erstattes af 20 nye kvalitetsboliger, står nu færdig. De nye lejere flyttede ind ultimo 2022.

Hos porteføljen fortsatte Velkommen A/S med at styrke sin position på det danske elmarked gennem opkøb af flere konkurrerende virksomheder. Læs mere her.

Dubai Days 2022

For første gang i Kjøllers historie inviterede vi vores porteføljevirksomheder til Dubai Days - et helt nyt netværksarrangement, der bliver en tilbagevendende tradition.Det var en fornøjelse at tilbringe tre dage sammen med +30 deltagere fra 11 af vores porteføljevirksomheder. Vi har alle fået nye venskaber, netværk og minder, hvilket kommer til at booste samarbejdet og den videre udvikling af alle vores selskaber fremover.

2022 var et godt investeringsår - nu glæder vi os til at fortsætte det gode samarbejde med vores portefølje og partnere i det nye år.

Vi har fortsat stor appetit på at gennemføre nye investeringer, så hvis du har en spændende virksomhed, så send din case til vores team via denne side.

Ansøg om investering her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev