Entreprenørgaranti tilbydes

Vind flere byggekontrakter med en entreprenørgaranti fra Kjøller

Opbyg et tillidsfuldt samarbejdsforhold mellem entreprenør og bygherre og positionér dig som en mere attraktiv kandidat blandt entreprenørerne med Kjøllers entreprenørgaranti.

Ved udbud af entreprenørkontrakter anmoder bygherren typisk om en form for entreprenørgaranti for at sikre sig imod eventuelle misligholdelser. Kjøller tilbyder at levere denne garanti, hvilket kan øge dine chancer for at vinde udbudte kontrakter, samtidig med at bygherren kan mindske sine risici.

Ved større byggeprojekter er der mange risici involveret for alle parter. Det kan ske, at en entreprenør misligholder aftalen ved f.eks. at afslutte et byggeprojekt med fejl og mangler eller være forsinket med arbejdet. Dette kan være en kilde til stor frustration både for bygherren og entreprenørerne, da det medfører unødvendigt overarbejde, uforudsete omkostninger og vanskeligheder for entreprenørerne med at vinde kontrakter, da de ikke kan give de nødvendige garantier.

En garanti udstedt af Kjøller sikrer, at vi er til rådighed i tilfælde af fejl, mangler eller forsinkelser. Dette betyder, at bygherren er sikret mod eventuelle tab, der måtte opstå, inden for den fastsatte beløbsgrænse.

I dag anvendes vores garantistillelser ikke kun til entreprenøraftaler, men omfatter et bredt spektrum af forskellige typer aftaler, virksomheder og industrier. Du kan læse mere om vores garantiservices her.

Fordele ved at have en entreprenørgaranti:
  • Sikring af betaling: Når du har en kautionist i ryggen, bliver det lettere at forhandle gunstige vilkår til byggekontrakter.
  • Forbedret konkurrenceevne: I adskillige tilfælde kan valget af en entreprenør blandt andet afhænge af, om der kan tilbydes en attraktiv finansieringsløsning. Ved at have en garanti står din virksomhed derfor i et bedre lys sammenlignet med konkurrenterne.

Ansøg om en entreprenørgaranti

Selskabsoplysninger


Selskabets navn:

By/land:

Hjemmeside:Baggrund


Beskrivelse:Øvrigt


Samlede kontraktsum for projektet:

DKK

Hvad er tidsplanen for projektet?

Hos Kjøller tager vi gerne ejerskab i virksomheder vi hjælper. Er det noget I er åbne overfor?Kontaktoplysninger


Navn:

Email:

Jeg er:

Founder af selskabet
Co-founder af selskabet
Medejer i selskabet
Eneejer af selskabet
Medarbejder i selskabet
Investor i selskabet
Rådgiver for selskabet


Sprog:

Nyhedsbrev:

Tilmeld. Sendes 3-4 gange årligt når vi investerer, laver exits eller der sker andet spændende. Vi spammer ikke.

Betingelser:

Jeg accepterer betingelserne (påkrævet)

Ofte stillede spørgsmål

Vores service har til formål at stille finansielle garantier over for leverandører, långivere eller andre kreditorer på vegne af små og mellemstore virksomheder, der står over for udfordringer med at opfylde garantikrav på grund af utilstrækkelige kreditscorer eller forretningshistorik.
Små og mellemstore virksomheder, der har brug for at opfylde garantikrav for at få kredit hos leverandører eller andre forretningsforbindelser.
Vi foretrækker garantier der er tidsbegrænset til 12 måneder, men kan fravige dette krav case-by-case.
Garantipræmien ligger typisk mellem 2-8% af det garanterede beløb. Det afhænger af løbetiden, risikoen og andre faktorer.
Der forudsættes en due diligence-proces, hvor virksomheden skal stille finansiel og forretningsmæssig information til rådighed. Vi plejer at kunne gennemføre denne process forholdsvis hurtigt.
Vi fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder, men alle virksomheder er velkomne til at ansøge.
Ja. Som investeringsselskab er vi altid åbne overfor at invesere i ambitiøse selskaber. Hvis du er på udkig efter en investering, så nævn det gerne i ansøgningen.
Med "bagvedliggende sikkerhed" refereres der til de aktiver eller garantier, som en virksomhed stiller til rådighed som sikring for en låneaftale eller en garantistillelse. Dette kan inkludere virksomhedens ejendomme, udstyr, varelager, eller andre værdifulde aktiver.